fbpx

Ples sa zvijezdama – Josipa i Damir najbolji u prvoj emisiji

Show…

11 parova probilo led prvim plesom u showu Ples sa zvijezdama

Ples sa zvijezdama - Josipa i DamirTjedni uvježbavanja su iza njih, a da su bili svi vrijedni na probama pokazala je već prva emisija showa ‘Ples sa zvijezdama‘ koja je predstavila svih 11 parova. Kreativne koreografije, specijalni efekti te vrhunska i jedinstvena prezentacija nekoliko plesnih stilova već u prvoj emisiji pokazali su da ovi plesači neće ostaviti ravnodušnim ni gledatelje niti stručni žiri koji ih je imao priliku prvi put i ocijeniti. Iako u prvoj emisiji nije bilo ispadanja, prema ocjenama Dinka Bogdanića, Tamare Despot, Almire Osmanović i Nicolasa Quesnoita u spektakularnom otvaranju showa odskočili su Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić s najviše osvojenih bodova, drugo mjesto zauzeli su Marko Grubnić i Ela Vuković, a odmah iza njih Slavko Sobin i Gabriela Pilić.
Josipa i Damir pokazali su da se engleski valcer može vrhunski izvesti na pjesmu ‘You make me feel like a natural woman’.
– Osvježili ste večerašnju emisiju. Bili ste graciozni i elegantni, čestitam, samo tako dalje – komentirao je Nicolas, a iste riječi iskoristio je i Dinko, no on je otišao i korak dalje.
– Za mene najbolji ples večeras – zaključio je Dinko Bogdanić.
Tamara i Almira također su pohvalili ovaj par, a Josipa je nakon komentara žirija bila toliko emotivna da nije mogla sakriti suze. Žiri ih je nagradio s 33 boda i tako ih lansirao na vrh bodovne ljestvice.

Foto: Press