fbpx

S Pedeset nijansi sive do potpunog zadovoljstva!

Video…

Pedeset nijansi sivePedeset nijansi sive je napeto iščekivana ekranizacija bestsellera E.L. James koji je postao globalni svjetski fenomen. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi sive prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže pro­davanih serijala knjiga u povijesti. Prema svim pokazateljima, istim je pu­tem neviđenog uspjeha krenuo i film koji za Valentinovo dolazi u hrvatska i svjetska kina, a o kojem možete više saznati u upravo objavljenom traileru kojeg premijerno donosimo.
Tome u prilog ide i otvorena ekskluzivna pretprodaja ulaznica samo u CineStaru čak 3 mjeseca prije nego što će se film pojaviti na velikim platnima! Ovim jedinstvenim i do sada neviđenim događajem u svjetskoj kinematografiji Hrvatska se pridružuje cijelom nizu zemalja koje su se odlučile najvećim fanovima omogućiti da budu sigurni kako će prvi pogledati film.
Od danas, samo u CineStaru, možete kupiti svoju ulaznicu za Pedeset nijansi sive u pretprodaji na blagajnama CineStar kina ili on-line na www.blitz-cinestar.hr.
Pedeset nijansi siveZa one koji ne znaju, ako takvih uopće i ima, cijela priča vrti se oko lijepog, šarmantnog, bogatog i neobično maštovitog Christiana Greyja (Jamie Dornan). On je savršen muškarac prema mjerilima svake žene pa tako i mlade Anstasije Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mračnu stranu…
Film Pedeset nijansi sive kojeg je režirala Sam Taylor Johnson dolazi u hrvatska kina na Valentinovo 2015. u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Foto: Screenshot, Press
Video: [vsw id=”GPB3SxH1z00″ <a rel=”nofollow” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no” a>]