fbpx

Šerbedžija uživao u revijama, odbio mjesto u VIP prostoru

Riječke stepenice…

Posebnu pozornost na modnoj manifestaciji posjetitelja privukao je slavni glumac. Bio je opušten te se rado fotografirao s prisutnima

Fotogalerija

Rade ŠerbedžijaPo deveti put na kamenim stepenicama u centru Rijeke sinoć se održala modna manifestacija Riječke stepenice. Posebnu pozornost posjetitelja privukao je glumac Rade Šerbedžija, koji je revije gledao samozatajno i opušteno te se rado fotografirao s prisutnima. Prije modne revije Šerbedžija je došao pozdraviti organizatoricu manifestacije Ivanu Delač Đolo. Slavni glumac oduševio je Ivanu jer je pristupačan i opušten. Kaže da je Šerbedžija odbio gledati reviju iz VIP prostora te je mjesto pronašao u Riječke stepenicedijelu gdje su bili smješteni ostali posjetitelji. Ivana je u nedavnom razgovoru za portal Scena.hr ispričala kako je nastao projekt Riječke stepenice.
– Kad je manifestacija krenula, Rijeka je bila poprilično modno uspavana. Imam osjećaj da su svi jedva dočekali jedno pravo modno događanje. Jedan veliki događaj na kojem će dizajneri i modne kuće prikazati svoje kolekcije. Svake godine revije dođe vidjeti sve više gledatelja što me jako raduje. Riječke stepenice su modna priredba koja se i organizira za posjetitelje, a ulaz je slobodan – kazala je Ivana. Jučer su na manifestaciji bili prikazani modni noviteti dizajnera i modnih kuća iz cijele Hrvatske –  Vesna Sposa, Hero4Heroes, Katarina Mamić design, Festamo, boutique Rival, Ivana Jurić design, Biba vjenčanice i večernje haljine, Eni Surijan, Martina Kuzlić, Showroom Nikolina TomljanovićAntonela, salon Marie, Lurex i Gallotti odijela te Ghetaldus Rijeka te učenici Trgovačke i tekstilne škole u Rijeci iz sektora mode, tekstila i kože. Za frizure je kao i svake godine bio zadužen tim stilista Perman Experience, a za make-up Paola Peček i Patrizia Jaklin. Osim Šerbedžije, reviju su došli pogledati još Edvin Liverić, Antonija Šola i Nikolina Tomljanović.

Foto: Press
Fotogalerija: [nggallery id=572]