fbpx

Mia Begović uživala u vrhunskom spa doživljaju!

Otvorenje…

Mia Begović– Health and spa spaja zdravlje i užitak, a smatram kako su USSPA bazeni savršen spoj jednog i drugog – rekla je Mia Begović.
Prvi izložbeni USSPA salon svečano je otvorio svoja vrata javnosti u subotu, 1. veljače na adresi Stara Knežija 2, u Zagrebu. Glamuroznim se otvorenjem hrvatskom tržištu predstavio jedan od najluksuznijih svjetskih brandova koji zadovoljava potrebe svakog razmaženog hedonista.
Vrhunski svjetski brand USSPA napokon je dobio i zastupništvo u Hrvatskoj. Luksuzni bazeni zagrebačkoj su se publici predstavili uz prisutstvo mnogih pripadnika visokog zagrebačkog društva. Otvorenje je posjetila i Mia Begović, akademska glumica na glasu kao žena koja želi i zna uživati u životu, pogotovo onom luksuznom.
Posjetiteljima je predočeno kako USSPA bazeni nude potpuno opuštanje u toploj vodi, a ujedno su prilagođeni postavljanju u bilo koju prostoriju svakog doma, kao i u dvorište. Na taj način nude savršeni spa užitak bez obzira želite li u njemu uživati i usred zime i to na otvorenom. Jedinstvenog dizajna i kvalitete, USSPA bazeni dokazali su se kao vrhunski luksuzni europski brand cijenjen u cijelom svijetu.
Mia Begovic, Zdenko RegovicOtvorenju je nazočio i gospodin Pavel Hrdlička, marketing manager USSPA iz Češke koji  je rekao kako je glavni moto firme kvaliteta bez kompromisa.
Okupljenima je nešto više o svemu što nudi USSPA rekao zastupnik za Hrvatsku, gospodin Zdenko Regović uz prezentaciju ekskluzivnih USSPA bazena koje su publici predstavili modeli uživajući u vrhunskom spa doživljaju.
– Mi nastavljamo priču koja je uspješna u cijelom svijetu. U Hrvatskoj ovakav tip bazena do sada nije bio dostupan, a USSPA bazeni omogućavaju čovjeku da u svakom trenutku, ujutro, navečer, ljeti ili zimi, u jednoj minuti otvore poklopac bazena i prepuste se uživanju – rekao je Zdenko.

Foto: Press Scena.hr