fbpx

Liz Taylor, Kate Winslet u novom spotu klape Šufit!

Oprosti dušo…

Šufit– Ovog puta smo posegnuli u ‘unutarnje snage’ klape, pa je glumačka uloga zapala Zdeslava koji je za snimanje morao proći preobrazbu od mladića u punoj snazi do gospodina u poznim godinama, za što je zaslužna šminkerica Dolores Žanko kojoj se ovom prigodom zahvaljujemo – kazali su dečki iz klape Šufit.
Klapa Šufit odlučila je razveseliti svoje obožavatelje u ovo predbožićno vrijeme i Šufitpokloniti im simpatični spot za pjesmu ‘Oprosti dušo‘ s kojom su se ljetos predstavili na Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku. Glavni junak spota, gledajući fotografije, prisjeća se starih vremena kad je u mladosti proživljavao trenutke za pamćenje, zapravo scene iz kultnih filmova, s najljepšim ženama show-bizza, ali se i družio s najutjecajnijim političarkama.
– Osim Zdeslava i ostali članovi klape dali su svoj doprinos jer smo zajedničke scene snimali po splitskim kalama i trgovima i to u rano svitanje, a kako se Dalmatincima ‘bokun’ teško dignuti u 5 ujutro, nepotrebno je naglašavati koliko svi obožavamo ovo što radimo – rekli su Splićani.
Snimanje na ulicama Splita privuklo je pažnju prolaznika, pa su neki i zastali pogledati fotografije i porazgovarati malo sa Zdeslavom.
– Koristili smo i snimke s nastupa diljem Hrvatske i Slovenije, pa ako se netko od vas pronađe u publici, neka se slobodno javi preko naše Facebook stranice i ‘baci’ koji komentar. Nadamo se da će Vam se spot svidjeti, da ćete se nasmijati, a možda se neki prisjete nostalgičnih trenutaka iz svog života, baš kao naš junak, poručili su Šufitovci i svojim fanovima poželjeli sretne blagdane.
– Zabavite se u društvu najdražih ovih blagdana, a mi se nadamo da se dogodine vidimo uživo na nekom od naših koncerata. Sretan Božić i sretnu Novu godinu želi Vam klapa Šufit!

Foto: Screenshot Youtube