fbpx

Rio Ferdinand – Kako biti i mama i tata

Dokumentarni film…

Na Hrvatskoj radioteleviziji dokumentarni film Rio Ferdinand – Kako biti i mama i tata

Kako biti i mama i tataHrvatska radiotelevizija, u četvrtak 12. srpnja 2018.godine s početkom u 21.00 sat, na Drugom programu (HRT – HTV2) prikazuje nagrađivani dokumentarni film Rio Ferdinand – Kako biti i mama i tata.
U svibnju 2015. Rebecca Ferdinand, supruga bivšeg nogometaša Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Rija Ferdinanda, umrla je od raka u 34. godini života. Godinu dana kasnije, Rio se i dalje pokušava nositi s gubitkom i posljedicama koje je tragedija ostavila na njemu i životu njihovo troje djece. Ovaj dirljiv i snažan dokumentarac prati Riove susrete s drugim tugujućim obiteljima i govori o tome kako pomoći roditeljima i djeci nakon gubitka najmilijih, kako ponovno pronaći smisao i nositi se s budućnošću. Ova potresna i emotivna životna priča dobila je priznanje za Najbolji dokumentarni film na dodjeli nagrada Broadcast Awards 2018. te za Najbolji dokumentarni film na dodjeli nagrada RTS Programme Awards 2018. godine.
Nagrađivani dokumentarni film Rio Ferdinand – Kako biti i mama i tata možete gledati 12. srpnja na Drugom programu (HRT – HTV2) Hrvatske radiotelevizije u 21.00 sati.

Foto: Press