fbpx

Teška industrija obilježila 40 godina karijere

Teška industrija– Upustiti se u ovako nešto, i to u KD Vatroslava Lisinskog je bilo hrabro, pa čak i bahato s naše strane…Ali jedino tako se i uspije.. Rasprodati ‘Hram glazbe’ i držati dva i pol sata zadovoljnu publiku koncentriranu pa ih povremeno dizati na noge, i da s vama cijelo vrijeme pjevaju, nije baš jednostavno… Moji prijatelji su učinili da koncert i vizualno bude na svjetskom nivou…nogomet je sinoć bio u drugom planu, što se tiče Hrvatske s potpunim pravom – rekao je Ivica Propadalo.
U unaprijed rasprodanoj dvorani Lisinski, Teška industrija sinoć je napravila koncert za pamćenje, te na najbolji način proslavila čak 40 godina karijere.
– Ovo je koncert koji će se dugo pamtiti. – komentiralo se u publici, a da je zaista tako, članovi benda postali su svjesni tek nakon održanog koncerta koji je publiku digao na noge već od prve pjesme.
Pjevačica Lea Mijatović oduševila je vokalom i sigurnošću sa kojom je došla na pozornicu, ali i sa lakoćom izvođenja pjesama u duetu sa gostima. Pa je tako osim Kemala Montena, sa kojim imaju zajedničku pjesmu ‘Majske kiše’, dobila same pohvale i od ostalih kolega, koji su sinoć imali čast podjeliti pozornicu sa ovim poznatim rock bendom.
– Super je osjećaj ne imati ni punih 30, a obilježiti 40′ – izjavila je Lea Mijatović, nakon koncerta.
Teška industrija ovim je koncertom pokazala da još mnogo toga mogu dati svojoj publici, i čini se da ono najbolje tek dolazi.