fbpx

Ulaz je besplatan: Wedding day – Sajam vjenčanja u Splitu

Spaladium Arena…

sajam vjenčanja

sajam vjenčanja– Vjenčanje je veliki događaj za svakog pojedinca čija organizacija ne bi bila moguća da nema tvrtki koje pružajući svoje usluge u konačnici realiziraju ideje prema zamislima mladenaca. Tvrtke koje izlažu na sajmu zaokružuju jedan ciklus projekta vjenčanja jer vjenčanje uistinu to i jest pravi mali projekt. Da bismo olakšali budućim mladencima da na jednom mjestu izaberu sve što im je potrebno za njihov dan iz snova te tako uštede vrijeme i novac okupili smo preko 160 tvrtki izlagača. Sigurni smo da će Spaladium Arena nadolazećeg vikenda biti top destinacija u Dalmaciji – rekla je direktorica sajma vjenčanja Gordana Franić.
Međunarodni sajam vjenčanja ‘Wedding day’ već šestu godinu otvara svoja vrata u atraktivnom prostoru Spaladium Arene u Splitu ovog vikenda od 25. do 27. siječnja 2019. godine.
– Do sada su zaštitno lice sajma vjenčanja u Splitu bile Nina Morić, Lana Jurčević, Maja Šuput i Mia Franić, a ove godine zaštitno lice sajma je mlada i perspektivna glazbena uzdanica Tončija Huljića, Domenica – kažu organizatori.

Ulaz za posjetitelje je besplatan
– Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i upoznajte se s trendovima i novitetima u svijetu vjenčanja, ostvarite sajamske popuste i osvojite vrijedne nagrade, a glavna nagrada je romantični vikend za dvoje i najam vjenčanice Glamour Sposa – pozivaju organizatori.

sajam vjenčanja– Suradnja sajma vjenčanja i splitske udruge Anđeli nastavlja se i ove godine dobrotvornom akcijom koju su podržale brojne osobe iz javnog života koje ćete vidjeti u ulozi modela na Gala dobrotvornoj reviji s početkom u 18.00 sati u subotu 26. siječnja, a VIP gošća je Domenica uz koju će zapjevati i kćeri Ema, Iva i Tia legendarnog pjevača Joška Čagalja. Wedding day već tradicionalno surađuje s PR menadžericom Snježanom Mehun koja je najavila da bismo je možda mogli u Splitu vidjeti i u ulozi modela – kažu organizatori.
– Splitska manekenka Mia Franić ponovno će zablistati u vjenčanici ali ovaj put u ulozi modela te najavljuje i glazbenu karijeru. Ivana Pažanina ćemo na Wedding day vidjeti u ulozi modela na dobrotvornoj reviji za Udrugu Anđeli koja skrbi za djecu s najtežim oblicima invaliditeta. A je li Pažanin bolji Masterchef ili model, a možda i mladoženja uvjerite se u subotu u Spaladium Areni. Chef Braco Sanjin predsjedat će stručnim žirijem u Cake show, a dobrotvornu reviju nosit će poznati Splićani; novinari, glumci i pjevači. Na reviji izlažu: Glamour Sposa, Bakus Sposa, dizajnerica Đemila Dilberović, škola likovnih umjetnosti Split, škola primijenjenih umjetnosti i dizajna Zadar, dizajnerica Gordana Radić, Varteks, Kok kids, Anovi, Duchess by Snježana Mehun… – zaključuju organizatori i pozivaju ovaj vikend u Spaladium Arenu.

Foto: Press