fbpx

Sandi Cenov za Dan žena: Ljubav i romantika

Pula…

Ljubav i romantika za Dan žena uz Sandija Cenova u Puli!

Sandi Cenov

Sandi Cenov– Pula je sjajan grad, gdje se odlično provedem. Istodobno koncerti su uvijek ispunjeni do posljednjeg mjesta, s vrhunskom atmosferom i ekipom koja pjeva moje pjesme od prve do zadnje, što me uvijek iznova oduševi. Stoga se jako veselim novom druženju i koncertu u klubu Stella – istaknuo je ovom prigodom Sandi Cenov.
Šarmantni romantičar i veliki glazbeni zavodnik Sandi Cenov već četvrt stoljeća nas oduševljava nekim od najljepših ljubavnih pjesama. Sandi Cenov konstanta je na glazbenoj sceni, pjevač čija zvijezda godinama ne blijedi, a on sam, rado je viđen gost, gdje god dođe. Poznat kao miljenik ženske publike i prepoznatljive atmosfere na koncertima, koja vas jednostavno poziva na pjesmu i ples, Sandi svim ženama priprema posebno glazbeno iznenađenje ovoga petka 09. ožujka 2018. godine u Puli. Glazbom će ispuniti srca vjerne publike svih generacija, u klubu Stella. Uvod u pulski koncert, sutrašnji je nastup u Tuzli, u caffe baru Libero.
Uz njegove pjesme odrasle su generacije obožavatelja, a Sandi dvadeset i pet godina karijere odlično pretvara u vrhunski koncertni program. Stoga ne sumnjajte, kako vas u Puli i Tuzli, očekuje samo najbolje,
Dok čekamo nove Sandijeve koncerte, uživajte u njegovoj aktualnoj pjesmi, predivnoj izvedbi evergreena ‘Ljubi san vašu kćer’.

08.03. BiH, Tuzla, caffe Libero
09.03. Hrvatska, Pula, club Stella

Foto: Press – Hrvoje Serdar