fbpx

Serija Majka, otac, sin s Richardom Gereom od subote na TV

Na HTV2 – Majka, otac, sin s Richardom Gereom

Hrvatska radiotelevizija (HRT) od subote, 24. listopada 2020. godine na Drugom programu (HRT-HTV2) u terminu od 22.55 sati počinje s prikazivanjem dramske serije Majka, otac, sin s Richardom Gereom. Ovaj poznati hollywoodski glumac nakon 30 godina vraća se na TV ekrane velikom i zapaženom ulogom u uzbudljivoj dramskoj seriji nagrađivanog scenarista Toma Roba Smitha. U seriji glumi Maxa, vlasnika jednog od najutjecajnijih svjetskih medijskih carstava, koji zna mračne tajne mnogih ljudi, a tu moć nemilosrdno iskorištava.

Majka, otac, sin

Njegov sin Caden najmlađi je urednik Maxovih novina i loše se nosi s pritiskom na poslu zbog očevih očekivanja pa neumjereno uživa u kokainu i usputnom seksu. Zbog razuzdanog načina života Caden će doživjeti moždani udar i morat će sve naučiti otpočetka.

Majka, otac, sin

To će za bivšu Maxovu suprugu Kathryn biti prilika da napokon bude majka svom sinu. Nekadašnja ugledna novinarka iz imućne britanske obitelji odlučila se zbližiti s osjetljivim sinom kojeg joj je Max davno bio oduzeo. No ovo neće biti jedina bitka između dvoje supružnika. Caden zna tajne koje bi mogle uništiti Maxovo carstvo.

Foto: Press