fbpx

Danijela Martinović: Moja oaza u kojoj mogu uživati punim plućima

Danijela Martinović s velikih osmijehom o promjenama u životnom prostoru

– Dom mi je oduvijek najvažnije utočište i jako mi je važno kad zakoračim kroz vrata da je sve do najmanjeg detalja onako kako ja osjećam. Vrlo su mi bitne i male oaze unutar stana poput prostora u kojem stvaram, garderobnog prostora i prostora za spavanje koji mi je možda najvažniji – rekla je Danijela Martinović.

Danijela Martinović

Najveći hrvatski proizvođač ugradbenih ormara i namještaja po mjeri vrhunske kvalitete – EDURO, u novoj kampanji sa zaštitnim licem brenda – glazbenicom i spisateljicom Danijelom Martinović, predstavlja svoju novu i najveću poslovnicu otvorenu u Zagrebu u sklopu centra Family Mall, nekadašnjeg Soliduma.

Danijela Martinović

Nakon preuređenja vlastitog životnog prostora Danijela s velikim osmijehom iz prve ruke govori o iskustvu s EDUROM:

– Upravo zato EDURO je posljednjih tjedana napravio malu čaroliju u mom stanu i meni najvažnije oaze pretvorio u prostorije u kojima mogu uživati punim plućima – rekla je Danijela Martinović.

Kroz 24 godine intenzivnog razvoja proizvoda EDURO je postao vodeća tvrtka u Hrvatskoj za proizvodnju i montažu ugradbenih ormara, kliznih vrata kao i sklopivih kreveta po mjeri, a sada EDURO kupcima nudi potpuno opremanje doma na jednom mjestu!

Nova kuhinja, sjedeće garniture, moderne fotelje, blagovaonski stolovi i stolice, stolići, kreveti, madraci, podnice…

– Obožavam biti domaćin svojim prijateljima pa smo tako osuvremenili blagovaonski prostor i promijenili kuhinju, garderobu smo pretvorili u viziju sna svake žene, dok se spavaći prostor pretvorio u istinsku zen zonu s najudobnijim krevetom na kojem lebdim kao na oblaku – priča Danijela te dodaje:

– Ono što je najljepše od cijelog make-over-a je da je EDURO svaki komadić personalizirao prema mojim željama i vizijama, te dodatno poboljšao s njihovim idejama i rješenjima – zaključila je Danijela Martinović.

Sve za dom po vašoj mjeri sada je jednostavno pronaći u novom prodajnom salonu EDURO u Škorpikovoj ulici. Više od dva desetljeća kupci se kontinuirano vraćaju u EDURO zbog čega su danas sinonim za kvalitetu, točnost isporuke i preciznu montažu.

Foto: Press – Mario Poje