fbpx

Video – Danijela Martinović: Ljubav ne odustaje

Jedinstvena je to pjesma, poručuje Danijela Martinović

– Vrlo je teško opisati kakva je to pjesma, jer ona ima toliko snažnu poruku. Ovo je zapravo pjesma budućnosti koja ima svoju prošlost’, govori Danijela o pjesmi na koju je iznimno ponosna. Na prvo je slušanje znala kako se radi o velikoj pjesmi. Zaista sam čitavim svojim bićem uvjerena da me ta pjesma stvarno tražila, a ja sam je dugo čekala i napokon smo se zagrlile! Kad se dogodi tako velika pjesma onda to znaš od prvog trenutka. Razum može odabrati drugačije, no srce uvijek ispravno osjeća – rekla je Danijela Martinović.

Danijela Martinović

Diva hrvatske glazbene scene – Danijela Martinović predstavlja svoju novu pjesmu Ljubav ne odustaje.

– Kad sam u životu imala tako velike pjesme one su se dogodile. Jer da se takve pjesme ne događaju onda bi svi uvijek radili samo najveće pjesme. Kao kad se jednom u sto godina mjesec preklopi preko određene planete – eto upravo to se dogodilo i s ovom pjesmom, i svakim trenutkom sam u to sigurnija – dodala je Danijela Martinović.

Danijela Martinović

Poklopiti se morala i prva suradnja glazbenice i autora Mire Lesića, čija je želja već dugo bila napisati pjesmu za Danijelu. Danijela zajedno s Mirom i Ines Prajo potpisuje i tekst.

– Sad sam pišući dobila taj filigranski osjećaj, jer samo zamijeniti mjesta riječima može imati drugu težinu u tekstu. Ines i Miro su vjerovali mojoj intuiciji i dali mi potpunu slobodu dok nisam rekla imamo je! A viknula sam točno tako i skočila sa stolice kad smo došli do rečenice ‘Ljubav ne odustaje, nepobjediva je!

Snažne poruke iz pjesme, uvijek, kaže Danijela, imaju vezu sa stvarnim životom:

– Kao kad pišem poetske zapise uvijek se referiram na neka svoja iskustva, jer mislim da je istina ono što ne treba premosnicu do drugog srca. Srce uvijek prepozna istinu i ovo nije poetski zapis nego istina. Instinktivno sam tako pjevajući uz Mira i gitaru mijenjala dijelove teksta – kazala je Danijela Martinović.

Spot je sniman u kamenolomu u režiji Darija Radusina, no u nimalo zahvalnim uvjetima:

– Ja svaki jači vjetar koji puše zovem bura, e tako je tog dana u Zaprešiću puhala dakle bura koja je tako snažno nosila oblake da nismo uspjeli snimiti ni jednu scenu koliko se svjetlo mijenjalo. Do zadnjeg kadra mi je brada toliko cvokotala da sam je doslovno rukom držala dok nisu rekli da snimaju. 😊 Promrzla sam do kosti ali to definitivno doživljavam kao dobar predznak jer ,ni sama ne znam zašto ,ali sve svoje najveće pjesme snimala sam u nevjerojatnim uvjetima i rezultat je bio vrhunski – zaključila je Danijela Martinović.

Aranžman Tomica Modrić
Autor glazbe Miro Lesić
Autori teksta: Miro Lesić, Ines Prajo, Danijela Martinović
Redatelj spota: Dario Radusin

Foto: Press
Video: