fbpx

Sve je spremno za izbor Model godine 2015.!

Model godine…

U žiriju će biti i ljepotice poput Ivane Gugić, Ane Batarelo i Kristine Bralo

Model godineStrukovni izbor Model godine će se održati u ponedjeljak 26. siječnja u Green Goldu u Zagrebu s početkom u 19,30 sati. Ovo je peta godina izbora, a bira se ženski  i muški model godine te fotomodel godine.
U žiriju, osim predstavnika medija i pokrovitelja, će biti i titulirane ljepotice: aktualna Kraljica Hrvatske – Ivana Gugić, bivša Kraljica Hrvatske i sedma najljepša djevojka na svjetskom izboru Miss Exclusive of the World – Kristina Bralo, prošlogodišnja pobjednica u kategoriji ženski model godine  – Marina Raguž, model – Sandra Šerbec, Miss turizma – Jelena Katarina Kapa te prošlogodišnja pobjednica u kategoriji fotomodel godine – Ana Batarelo.
– Djevojke će se predstaviti u nekoliko modnih izlaza. Večernje haljine Sherri Hill, vjenčanice Wedding Model godineCity te tijare od bijelog zlata zlatarnice Prahir, kožna galanterija Galko i kupaći kostimi Pletix te sunčane naočale Missoni i Moschino – kazale su organizatorice izbora, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić.
Dodaju kako će se muški modeli predstaviti u sportskoj odjeći Magic Sport te u svečanim odjelima muške mode Šabić te također u kupaćem programu Pletix.
Svi kandidati će razbiti tremu na službenom tulumu u Excelente baru u petak 23. Model godinesiječnja. I ove godine pokrovitelji će bogato darivati pobjednike po kategorijama, a tu je i Visoka škola Nikola Šubić Zrinski. After party izbora s već odabranim pobjednicima će se održati u Don Quijote 30. siječnja. A snimku  izbora gledatelji će vidjeti na Mreža TV u nedjelju, 08. veljače, u 21,00 sati. Glazbeni gosti su Nives Celzijus, Leo, Mladen Burnać, Karma, Baruni i Lidija Bačić.

Foto: Press – Model godine