fbpx

Jelena Katarina Kapa u spotu za pjesmu Da mi te je vidit!

Trogiranka…

Bila mi je čast sudjelovati u spotu jer je pjesma dio festivalske uspomene na trogirskog slavuja Vinka Cocu, kazala je Miss turizma

Jelena Katarina KapaJelena Katarina KapaJelena Katarina Kapa je očarana atmosferom na snimanju spotu za pjesmu ‘Da mi te je vidit’ Mandolinskog orkestara Okruk. Pjesma je prezentirana na festivalu Slavuji Kamerlenga Vinko Coce 2014.
– Moram priznati da mi je bila velika čast sudjelovati u snimanju spota,  obzirom da je pjesma dio festivalske uspomene na preminulog trogirskog tenora Vinka Cocu koji je dao veliki doprinos našem gradu te je svojim pjesmama i glasom zapečatio srca svih nas. Naglašavam da su svi sudionici pjesme i spota građani Trogira, mog rodnog grada koji u mom srcu ima posebno mjesto – emotivno je ispričala Miss turizma.  Jeleni se pjesma jako sviđa jer je ljubavna, nostalgična i prepuna čežnje.
Jelena Katarina Kapa– Dok smo snimali, uživali smo u ljepotama našega grada. Partner u spotu, čija sam čežnja, je moj školski kolega Marko Beljan. Osim što smo glumili scene zaljubljenog para, uhvatili smo koju minuticu vremena i prepričavali zgode i nezgode tijekom školskih dana – otkrila je lijepa Jelena. Uz zalazak sunca misica je snimila senzualne scene na plaži, ali njoj se najviše svidjela atmosfera čežnje koja je prisutna u spotu.
– Atmosfera na snimanju bila je odlična te smo čak zaplesali valcer pred publikom – rekla je Jelena.

Foto: Press/Privatni album