fbpx

Sandra Šerbec: San mi je postati Miss Universe Hrvatske!

Ekskluzivno…

Scena.hr predstavlja ovogodišnje finalistice Miss Universe Hrvatske

Sandra Šerbec– Svojim šarmom, osobnošću, ljepotom, osmijehom i samopouzdanjem sve djevojke, pa tako i ja, ćemo pokušati privući pažnju  žirija i time ostvariti veliku želju, ispunjenje sna – postati Miss Universe Hrvatske – kazala je Sandra Šerbec iz Zagreba. Studentica Agronomskog fakulteta je finalistica ovogodišnjeg Miss Universe, a podsjetimo, lijepa Sandra je bila i ljepotica dana na portalu Scena.hr.

– Izuzetno sam sretna i ponosna što sam izabrana da budem jedna od 20 finalistica. Ne mogu vam opisati taj osjećaj uzbuđenja, ponosa, sreće kojim sam ispunjena. Biti dio najvećeg izbora ljepote u Hrvatskoj, ali i u svijetu, je neprocjenjivo, a sigurna sam i nezaboravno – istaknula je Sandra. Njezina velika ljubav je, kaže, manekenstvo kojim se bavi oko dvije godine. Stekla je puno iskustva, upoznala mnogo ljudi te je puno proputovala.
Sandra Šerbec– Istinski uživam nositi modne revije i na snimanjima za razne modne editorijale. Tada se zaista osjećam posebno, ponosno i vrlo sretno – otkrila je za portal Scena.hr ljepotica. Sandra uživa u druženju s prijateljicama, šetnji, klizanju, rolanju…
– Obožavam čitati knjige i navečer prije spavanja uvijek čitam neko zanimljivo štivo. Najviše me inspirirala knjiga ‘Grička vještica’ od Marije Jurić Zagorke. Omiljeni film mi je ‘Titanik’, i ne pamtim koliko sam ga puta do sad pogledala – kaže Sandra. Finalistici Miss Universe najveća podrška u životu su roditelji i stariji brat.
– Mi smo jako vezani, tako da sve životne situacije zajedno proživljavamo, podržavamo jedni druge i pomažemo si u svemu. Lijepo je znati da uvijek imaš nekog na koga se možeš osloniti, koji će ti pomoći svojim savjetima, iskustvom i Sandra Šerbecljubavlju. Sretna sam što imam takvu obitelj… – zaključila je Sandra koja ima puno snova.
– Ali trenutno mi je najveći san postati Miss Universe Hrvatske, iako među finalisticama ima prekrasnih djevojaka i žiri će morati odraditi težak posao – istaknula je Sandra.

Foto: Boris Šeper, Domagoj Biondić