fbpx

Meri Benčić: Sve imamo cilj da postanemo nova misica!

Ekskluzivno…

Scena.hr predstavlja ovogodišnje finalistice Miss Universe Hrvatske

Meri BenčićMeri Benčić je s otoka Brača, ali u Zagrebu živi pet godina. Uzbuđena je što je jedna od 20 finalistica Miss Universe Hrvatske 2014.
– Sve smo mi tu došle s jednim jedinim ciljem – da damo sve od sebe i postanemo nova Miss Universe – istaknula je finalistica. Meri se bavi manekenstvom, a hobi joj je jahanje. Obožava šetnje po svježem zraku, trčanje po Maksimiru jer vjeruje u onu ‘u zdravom tijelu zdrav duh’. Slobodno vrijeme provodi s prijateljima. Voli čitati, ali nema puno slobodnog vremena. Obožava ići u kino i kazalište. Meri nam je otkrila tko joj je najveća podrška u životu.
– Moji predivni roditelji koji su me oduvijek podržavali u svemu i naučili me da budem uporna i ustrajna u ostvarenju onoga što želim. Jako sam zahvalna i ponosna sto imam ovako složnu obitelj koja mi uz moje drage prijatelje daje veliki vjetar u leđa na putu prema ostvarenju svih mojih ciljeva – naglasila je Meri. U budućnosti se vidi kao uspješna majka, supruga i poslovna žena.
– Voljela bih napraviti lijepu karijeru, a nakon toga se naravno skrasiti, imati svoju djecu i voditi ih kroz život kao što su to radili i još uvijek rade moji roditelji – zaključila je Meri.

Foto: Ivo Burić, Boris Šeper
Fotogalerija: [nggallery id=384]