fbpx

Ekskluzivno Vanda Winter: Moje najljepše ljetovanje!

Vanda Winter_2– Ovo je bilo jedno od mojih ljepših ljetovanja jer je bilo puno neočekivanih izleta i dogodovština, začinjenih odličnim društvom te finim degustacijama autohtonih jela i pića do kasno u noć. A ovo ću ljeto pamtiti i po zdravom smijehu – ispričala je za portal Scena.hr lijepa glumica i glazbenica. Unatoč poslovnim obvezama, Vanda Winter je uspjela odvojiti deset dana za odmor na moru. Kaže da je zadnjih godina ljetovala na sjevernom i srednjem dijelu Jadrana pa je ove godina otišla na jug. Odlučila se za Lumbardu na Korčuli jer je dovoljno blizu gradu Korčuli, a opet dovoljno daleko od vreve. Posjetila je i Mljet, Hvar te Paklinske otoke. Vanda nam je otkrila u čemu najviše uživa kad je na ljetovanju.

– Na plaži najviše volim biti u hladu jer imam osjetljivu put, a u moru najviše volim roniti. To je i blagotvorno za moje dišne puteve, koji su mi kao osobi koja živi od svog glasa, dosta bitni. Nisam u tome istrenirana. Ronim na dah na svega nekoliko metara, koliko zbog sinusa uspijem izjednačiti tlakove i uz pomoć maske uživam u ljepotama podmorja – kazala je. Vanda na plažu nije išla bez šešira, sunčanih naočala i kreme za sunčanje.

Mljet– Svoj šešir sam zaboravila spakirati pa sam na Mljetu morala kupiti novi. Omiljene crne naočale kupila sam još prošlog ljeta u Puli jer sam pred put izgubila stare, a uz naočale se uvijek vežem. Za tijelo sam koristila veliku tubu Vichy Capital Soleil kreme za sunčanje sa SPF faktorom 50. Nakon sunčanja i kupanja kosu i kožu sam njegovala organskom preparativnom kozmetikom grčkog brenda Apivita. Isprobala sam puno šarenih lakova za nokte – otkrila nam je umjetnica. Vanda se trudila da ne pretjera s odjećom koju nosi na ljetovanje.

Maca u Pupnatskoj luci– U trenutku pakiranja imala sam osjećaj da bih najradije otišla na put samo s novčanikom, badićem i ručnikom. Mislim da sam bila ekonomična i da sam ‘iznosila’ većinu sadržaja putne torbe. Uz iznimku nekoliko komada koje sam ionako nosila samo za slučaj promjenjivog vremena. Imala sam samo tri badića, od kojih sam dva kupila u zadnji trenutak preko interneta. Ispada da sam za po pitanju odmora – kampanjac – istaknula je Vanda. Glazbenica i glumica na ljetovanju je ‘napunila baterije’. A što joj je na moru ljepše – izlazak ili zalazak sunca.

– Noćni sam tip. Ujutro se teško razbudim i ništa mi nije slađe od jutarnjeg sna kad si ga mogu priuštiti. Prema tome biram zalazak – istaknula je Vanda.