fbpx

Brojni poznati bodrili vaterpoliste kluba Mladost

Zagreb…

Gradonačelnik Milan Bandić strastveni je navijač kluba Mladost

Mladost, Milan BandićNova sezona vaterpolo kluba Mladost počela je uzbudljivo. Ovog je vikenda odigrana prva domaća utakmica LEN Liga prvaka u kojoj je Mladost uvjerljivo slavila protiv Dinama iz Tbilisija. Na tribinama su viđeni brojni zanimljivi navijači. Gradonačelnik Milan Bandić strastveni je navijač kluba sa Save, a ovu je utakmicu pratio u društvu predsjednice kluba Ane Stojić Deban.
Od ove sezone u Mladosti igra Amerikanac MladostAlex Bowen kojeg je na tribinama bodrio veleposlanik SAD-a Robert Kohorst u društvu supruge Shelley Allen. Oni su se nakon utakmice susreli s Alexom, ali i hrvatskim vaterpolistom Lovrom Milošem koji je fakultet završio u SAD iz kojih se u Mladost vratio prošle sezone.
Nives Celzijus s velikim je zanimanjem pratila sve napetosti u bazenu, a pravila igre joj je pojašnjavao TV voditelj Dalibor Petko. Na tribinama je bio i savjetnik Predsjednika Crne Gore Boris Bastijančić kao i brojne legende hrvatskog vaterpola predvođene Dubravkom Šimencom. Već legendarni Žabac imao je pune ruke posla s najmlađima, uz dijeljenje poklona spremno se fotografirao i uveseljavao prisutne.
Mladost je protiv Dinama slavila rezultatom 21:11. Iduća utakmica Mladosti igra se u utorak, 22. listopada u 20.30 sati sa Šapcem u Regionalnoj ligi. Ulaz na utakmicu je besplatan.

Foto: Press