fbpx

Premijerno: Ljubav za sladokusce – Algoritam aplikacije za spojeve

Zagreb…

HBO Europe serija Ljubav za sladokusce – 25. prosinca na HBO GO-u

LjubavNova serija iz HBO Europe produkcije u Španjolskoj, Ljubav za sladokusce (Foodie Love), imat će premijeru 25. prosinca 2019. godine, kada svih osam epizoda dolazi u HBO GO ponudu. Također, serija će biti prikazana na HBO 3 kanalu, gdje će premijera biti 3. siječnja 2020. godine u 21.00 sat.
Algoritam aplikacije za spojeve ljubitelja hrane okuplja dvoje glavnih likova, momka i djevojku u tridesetima koji se međusobno upoznaju i započinju vezu unatoč sumnjama izazvanim ožiljcima iz prošlih veza. Tijekom nekoliko spojeva otkrit će se gdje im se ukusi preklapaju i jesu li slučajnosti poput njihove ljubavi prema japanskom yuzuu i obostrani prezir prema ‘gurmanskim pretenzijama’ dovoljne da probude pravu ljubav.
Nagrađivana španjolska redateljica Isabel Coixet potpisuje režiju i scenarij svih osam polusatnih epizoda serije Ljubav za sladokusce, a izvršni producenti za HBO Europe su Miguel Salvat, Steve Matthews i Antony Root.
Laia Costa glumi jednu od glavnih uloga, inteligentnu urednicu koja je pomalo sumnjičava kada su veze u pitanju. Pridružuje joj se Guillermo Pfening, u ulozi uspješnog matematičara, koji je profinjen i ponekad naivan.
Serija Ljubav za sladokusce je snimana na lokacijama u Španjolskoj, Italiji, Francuskoj i Japanu i prva je španjolska drama iz HBO Europe produkcije.

Foto: Press