fbpx

Renman u svakom trenutku uživa u roditeljstvu!

Renato Dosic_1– Kad imate ispred sebe jedno malo biće koje vas treba, a produkt je ljubavi između vas i vaše djevojke, žene. I sad to držite u rukama. Bog je velik! – dirljivo je rekao za portal Scena.hr Renato Đošić. Zagrebački reper nedavno je dobio sina i svaki trenutak uživa u roditeljstvu. Renman je velika podrška svojoj djevojci Ivanki Bešker.
– Pomažem ga kupati, mijenjam pelene, izvodim ga u šetnju, stalno mu pričam. Mi se inače budimo rano tako da smo budni i pijemo kavu već oko pola sedam. Tu počinje dan. Bočica i u šetnju. Zbog sina sam u tvrtki uzeo godišnji. Onda se nas dva šetamo, a mama ide spavati jer je uglavnom bila budna cijelu noć – priča Renman. Umjetnik je bio na porodu i poziva sve buduće očeve da suprugama budu podrška.

Zen Dosic– Moj savjet za buduće tate je da obavezno budu na porodu. Nije tu uopće bitno sviđa li vam se ili ne, već je bitna vaša supruga i dijete koje se rađa jer ona treba vašu potporu i to je jedina istina. I još nešto, ponudite svojoj supruzi da odabere ime jer ipak ga je ona nosila devet mjeseci – istaknuo je Renman. Otkad je tata Renman se potpuno posvetio svojoj supruzi i sinu pa rijetko izlazi s prijateljima.
– Zadnje što sam bio vani je bilo s reperom Ludinom na kuglanju. Super večer! – kazao je.

Foto: Privatni album