fbpx

Ana Batarelo: Za Miss Planet Earth režim je kao u vojsci!

Ekskluzivno…

Misice imaju predavanja o zaštiti okoliša, čuva ih policija, a neke djevojke se zbog umora i velike discipline žele vratiti kući

Ana Batarelo– Svako jutro ustajemo oko pet sati i već u štiklama, sređene i našminkane silazimo na doručak. Doručak se razlikuje od našeg doručka, većinom jedemo rižu s kobasicama i puno voća. Jako je teško održavati takvu disciplinu. Dosta djevojaka ima veliku krizu i žele se vratiti kući, a nekim djevojkama je pozlilo od umora. Sobe nemaju prozor, čuva nas policija i imamo jaki nadzor. Ovdje je režim kao u vojsci – ispričala je misica ekskluzivno za portal Scena.hr. Ana Batarelo otputovala je na Filipine. Tamo predstavlja Hrvatsku na svjetskom izboru Miss Planet of the Earth 2014. Izbor će se održati 29. studenog.
– Po 12 sati smo na terenu. Imamo predavanja o zaštiti okoliša – nastavlja misica. Ana kaže kako je tamo jako popularna, a tamošnji mediji hvale njezin poseban styling.
Ana Batarelo– Uvijek moramo bit nasmijane, koliko god da smo umorne. Imamo status princeza. Ovdje je taj izbor jako popularan. Kad dođemo na predavanja, okupi se puno ljudi jer nas žele vidjeti. Mislim da se to jednom doživi – rekla je sretna Ana.

Foto: Privatni album – Ana Batarelo
Fotogalerija: [nggallery id=496]