fbpx

Ana Batarelo seksi kalendarom u osvajanje titule!

Vruće fotografije…

Lijepa Ana 7. studenog putuje na Filipine na svjetski izbor Miss Planet Earth 2014.

Ana BatareloOdjevena u vatrogasno odijelo Ana Batarelo je u seksi pozama snimila ekskluzivni kalendar za ‘Vatropromet‘ za 2015. godinu. Vruće fotografije je snimio Tomislav Beroš. Kalendar je snimila uoči odlaska na svjetsko natjecanje ljepote. Lijepa Ana 7. studenog putuje na Filipine na svjetski izbor Miss Planet Earth 2014. koji će se održati 29. studenog. Na ovom svjetskom natjecanju sudjeluje više od 100 zemalja, a Hrvatska prvi put ima svoju predstavnicu.
Najljepša žena na ovom izboru će se brinuti o zaštiti okoliša. Njezine pripreme za izbor razlikuju se od priprema ostalih naših ljepotica, koje odlaze na svjetske izbore ljepote i predstavljaju Hrvatsku.
– Želim se vrhunski spremiti jer imam samo četiri tjedna, ali želim dati svoj maksimum  – rekla je u nedavnom intervjuu Ana za portal Scena.hr. Dodala je kako globalno zatopljenje ima izravan utjecaj na naš život i zdravlje te kako su klimatske Ana Batarelopromjene već nastupile.
– Onečišćenje okoliša predstavlja jedan od najvećih ekoloških problema današnjice, tu mislim na čovjekovo izravno ili neizravno unošenje tvari u okoliš koje uzrokuju pogubne posljedice na biljni i životinjski svijet i naravno ugrožava ljudsko zdravlje. Što se tiče same zaštite okoliša, smatram da bi se trebali više posvetiti očuvanju prirode jer sve što nesvjesno radimo loše našoj prirodi, radimo loše sebi – naglasila je misica. Ana je snimila promo spot koji predstavlja sve prirodne ljepote naše zemlje i ljepotu Zagreba. Ana na svjetsko natjecanje nosi prekrasne večernje haljine, a među njima je i haljina dizajnerice Mine Petre.

Foto: Tomislav Beroš
Fotogalerija: [nggallery id=487]