fbpx

Kristina Bralo će blistati u kreaciji Matije Vuice!

Ekskluzivno…

Na svjetskom izboru…

Matija je bila naš prvi odabir jer njezine kreacije nose prave zvijezde poput Severine i Zrinke Cvitešić, kazala je Tamara Roglić

Kristina BraloKraljica Hrvatske Kristina Bralo krajem kolovoza na svjetskom izboru Miss Exclusive of the World  će predstavljati Hrvatsku u haljini dizajnerice Matije Vuice. Crna večernja haljina od čipke prekrasno pristaje lijepoj Kristini. Organizatorice izbora Kraljica Hrvatske, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić kažu da će Kristina u kreaciji Matije Vuice izgledati senzualno i ženstveno poput prave kraljice.
– S obzirom da sam godinama bila model Matije Vuice i nosila sam njezine autorske revije, Matija je bila naš prvi odabir jer njezine kreacije nose uistinu prave zvijezde poput Severine i Zrinke Cvitešić – kazala je Tamara ekskluzivno za portal Scena.hr. Kraljica Hrvatske je već spremna za odlazak. Odradila je snimanja, a izabrana je i nacionalna haljina. Kristina je za odlazak na svjetski izbor ljepote od kožne galanterije ‘Galko‘ dobila na dar torbu s motivom šahovnice te putnu torbu. Ovaj dar kožne galanterije ‘Galko‘ Kristini je uručila direktorica marketinga Karmen Ledinko.
– Dar kožne galanterije Galko je prekrasan i izuzetno vrijedan dar. To je brend koji je prepoznatljiv već dvadeset godina i s njima surađujemo skoro na svim našim projektima. Veliko im hvala u ime svih ljudi iz Direkcije izbora Kraljica Hrvatske – naglasila je Sanja.

Foto: Tomislav Beroš
Fotogalerija: [nggallery id=438]