fbpx

Pharmaflight nudi rješenje za stres i umor

Pharmaflight nudi testiranje ključnih fizioloških parametara

U Termama Selce uz Pharmaflight provjerite kako stres i umor utječu na vaše tijelo. Uz inovativnu modernu tehnologiju koja može bezbolno, ugodno, efikasno i u samo nekoliko minuta izmjeriti šest ključnih fizioloških parametara: spremnost, umor, količinu stresa, te zdravlje kardiovaskularnog, respiratornog i nervnog sustava

“Stres i umor su uzroci mnogih fizioloških promjena u ljudskom organizmu  kao i nezgoda na radnom mjestu bez obzira na profesiju. Istovremeno definiraju kvalitetu života” ističe prim. Vlasta Brozičević, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije u Termama Selce. Pharmaflight iz Debrecena i Poliklinika Terme Selce imaju rješenje!

Nakon testiranja, rezultate ćete dobiti na mail, a iz Pharmaflighta preporučuju nekoliko puta godišnje ponoviti proces kako bi se moglo najbolje utvrditi vaše stanje i potencijalno opasna odstupanja od normale.

Testiranje omogućuje poboljšanje fizioloških funkcija s ciljem prevencije stresa i bolesti. Doprinosi smanjenju troškova liječenja. Koriste ga piloti aviona i helikoptera, kontrolori zračnog prometa, vozači javnog prijevoza i tvrtke koje brinu o zdravlju svojih djelatnika, a može biti i koristan alat kod selekcije pri zapošljavanju.

Testiranje samo po sebi je vrlo neinvazivno i jednostavno. Na ruku vam stave tlakomjer, za glavu dobijete uređaj koji bih nestručno opisala kao sci-fi rajf” za koji mi je rečeno da mjeri alfa moždane valove, a na gležnjevima imate dvije nježne pričvrsnice koje mjere puls. Potrebno je šest minuta mirno ležati bez da pričate ili o nečemu aktivno razmišljate, a zatim još dvije minute pričekati za mjerenje tlaka. Sve se odvija u zamračenoj prostoriji, a s vama je osoba koja nadzire rezultate koji se odmah pojavljuju na zaslonu.

Imala sam povlašteni tretman utoliko što je moje testiranje vodio stručnjak iz Mađarske koji je odgovarao na sva pitanja iznimno profesionalno. U principu, njihovi uređaji vrlo detaljno skeniraju vaše tijelo i detektiraju potencijalne nepravilnosti. Ne radi se o medicinskom pregledu koji vam može ukazati na specifičnu bolest, ali nakon Pharmaflight testiranja s rezultatima možete otići liječniku koji će vam preporučiti specijalista kojem se možete obratiti, s obzirom na rezultate, čime preskačete inicijalni sistematski pregled.

Naročito mi se svidjelo što navode da posebno izdvajaju muške i ženske rezultate, to jest da uređaji raspoznaju razlike u muškom i ženskom tijelu te ne uzimaju muškarca kao prosjek već se za usporedbu koriste samo relevantni rezultati onih osoba koje su slične dobi i istog spola kao vi. Preporučila bih Pharmaflightovo testiranje fizioloških funkcija u Termama Selce svima koji su zainteresirani za procese u tijelu, njihove međuodnose i utjecaj na cjelokupno zdravlje.

Foto – Scena.hr/Borna Benat