fbpx

Kruna za Miss Supranational od 1500 kristala

Ekskluzivno…

Bio je to jako izazovan i precizan posao, za koji je, osim puno vremena i strpljenja, trebala i mirna ruka, kazala je dizajnerica nakita za portal Scena.hr

Kruna za Miss SupranationalMarijana Petrović izradila je krunu za izbor ljepote Miss Supranational Hrvatska. Finalni izbor će se održati 9. lipnja na otoku Pagu u luksuznom hotelu Luna Island.
– Repliku svjetske krune izradila sam od nekoliko oblika i vrsta metalnih komponenti da bih napravila samu konstrukciju krune. Krunu sam ukrasila s 1500 kristala i cirkona – kazala je Marijana za portal Scena.hr. Dizajnerica nam je otkrila da je krunu izrađivala deset dana.

Kruna za Miss Supranational
Kruna za Miss Supranational– Bio je to jako izazovan i precizan posao, za koji je,osim puno vremena i strpljenja, trebala i mirna ruka… Ali bila je to i velika odgovornost  – objasnila je dizajnerica nakita. Marijana dodaje da je sretna jer joj je pripala čast da izradi krunu za Miss Supranational Hrvatska.
– Ali sam prije svega toga zahvalna Sanji Bjedov Popović i Tamari Roglić na ukazanom povjerenju i što vjeruju u mene i moj rad. Tako da je ova kruna najljepši mogući način na koji sam mogla proslaviti peti rođendan svog brenda ‘Modni nakit MaYa‘ – zaključila je Marijana.

Foto: Privatni album Marijana Petrović