fbpx

Sanja Bjedov: Kraljica Hrvatske više se neće održavati

Oproštaj od izbora…

Lucija Grmuša je posljednja Queen of Croatia (Kraljica Hrvatske), a prva ljepotica novog izbora – Miss Supranational Hrvatska

Lucija GrmušaSanja Bjedov Popović i Tamara Roglić danas su se službeno oprostile od izbora Queen of Croatia (Kraljica Hrvatske) na konferenciji za novinare povodom odlaska posljednje Queen of Croatia (Kraljice Hrvatske) Lucije Grmuše na svjetski izbor ljepote Miss Supranational of the World. Najavile su i da će sad voditi novi izbor, a to je upravo Miss Supranational Hrvatska. Svjetski izbor Miss Supranational of the World će se održati 4. prosinca 2015. godine u Poljskoj. Sanja je za portal Scena.hr otkrila razloge zašto se više neće održavati izbor Queen of Croatia (Kraljica Hrvatske), a  koji je trajao 24 godine.
– Naravno da nam se teško oprostiti. Čovjek se veže za projekt, posebno kad tako dugo radite kao što smo to radile ja i Tamara. A ključni podatak je bio taj da se Sanja Bjedov, Tamara Roglić, Lucija Grmušasvjetski izbor Queen of the World neće više održavati, pa smo se odlučile oprostiti od izbora ljepote Queen of Croatia. To je sad jedna nova stepenica u našem životu – kazala je vlasnica licence novog izbora za portal Scena.hr. Sanja i Tamara bile su u direkciji izbora Queen of Croatia (Kraljica Hrvatske) više od deset godina, a organizaciju su preuzele prošlog srpnja nakon smrti prijatelja i suradnika, kreatora i vlasnika licence Josipa Rikarda Gumzeja. Sanja se prisjetila Sanja Bjedov, Tamara Roglićkako je za njega nosila revije, a Tamara je bila i Kraljica Hrvatske. Kažu da su ponosne jer su Kraljice Hrvatske danas uspješne poslovne žene, a među njima su Iva Balaban, Ivona Andrijašević Živković, Emina Pezo Šokota, Antea Kodžoman, Tina Katanić… Nacionalnu haljinu za svjetski izbor Miss Supranational u Poljskoj izradila je dizajnerica Mina Petra, a na svjetskom izboru Lucija će se predstaviti i u večernjim haljinama Linea Exclusive.

Foto: Prisk