fbpx

Queen of Croatia: Kraljica ima novu krunu!

Izbor ljepote…

Novu krunu na finalnom izboru prvi put će nositi aktualna Queen of Croatia Ivana Gugić

KraljicaSanja Bjedov Popović kaže da će se 16 finalistica s izbora iz cijele Hrvatske u Zagrebu okupiti već početkom lipnja.
– Finale 24. izbora Queen of Croatia će se održati 10. lipnja 2015. godine u Novalji na otoku Pagu u prekrasnom hotelu Luna Island. Tamara Roglić i ja finale Queen of Croatia kao direkcija radimo već zadnjih deset godina. Ove godine stiže i nova redizajnirana kruna. Krunu je izradila Argento Exclusive, tvrtka koja radi s plemenitim materijalima ponudila nam je suradnju. Važno je podsjetiti da Queen of Croatia jedina kao izbor ima krunu inspiriranu hrvatskom kulturnom baštinom koja je i dio  logotipa. Mi s novim redizajnom  krune ostajemo vjerne tradiciji dugoj 23 godine i hrvatskom pleteru koji je i do sada krasio krunu, a dodano je poludrago kamenje na gornje rubove te ima elemente koji simboliziraju šahovnicu kako je i vidljivo iz skice – rekla je Sanja. Novu krunu, dodaje, na finalnom izboru prvi put će nositi još uvijek aktualna Queen of Croatia Ivana Gugić.
– A predat će je novoj kraljici. Zato još jednom veliko hvala majstorima i umjetnicima tvrtke Argento Exclusive na tom izuzetnom doprinosu. Kruna će biti u vlasništvu direkcije, a kao što je već poznato na svjetskom izboru predstavljat će nas novoizabrana kraljica jer je Ivana trudna – naglasila je Sanja. Nacionalnu haljinu za novoizabranu kraljicu radit će etno dizajnerica Mina Petra, a večernju Linea Exclusive.

Foto: Skica