fbpx

Postaje majka: Ivana Gugić neće ići na svjetski izbor!

Sretna kraljica…

Sanja Bjedov Popović otkriva tko će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru

Ivana Gugić– Naša lijepa aktualna Kraljica Hrvatske Ivana Gugić će uskoro postati majka te naravno da neće ići na svjetski izbor ljepote. Nadamo se da će se i dalje dobro osjećati. Finalni izbor Kraljice Hrvatske će se održati 10. lipnja 2015. godine na Pagu u prekrasnom ekskluzivnom hotelu Luna Island, a Ivana Gugić će predati krunu novoizabranoj Kraljici Hrvatske koja će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote – rekla je Sanja Bjedov Popović za portal Scena.hr. Vlasnice izbora Kraljica Hrvatske, Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić, vesele se zbog Ivane i žele joj puno sreće.
– Veselimo se što će Ivana s nama provesti i nekoliko dana na pripremama i odmarati se u prekrasnom hotelu te predati krunu novoizabranoj kraljici – kazala je. Sanja i Tamara se nadaju da će nasljednica Ivane Gugić na svjetskom izboru biti uspješna kao i Kristina Bralo koja je na svjetskom izboru ljepote bila sedma.
– Kraljice Hrvatske su poznate po izvrsnim plasmanima. Zanimljivost ovogodišnjeg finalnog izbora je i da ćemo imati četiri voditeljice – Tinu Katanić, Kristinu Bralo, Paulu Jelinek i Anu Batarelo – naglasila je Sanja. Dodaje kako će i ove godine nacionalnu haljinu za novoizabranu kraljicu izraditi poznata i svjetski priznata etno dizajnerica Mina Petra.

Foto: Scena.hr