fbpx

Ivana Gugić: Ljubav sam stavila ispred karijere!

Kraljica Hrvatske…

Ivana ekskluzivno za portal Scena.hr govori o vjenčanju za nogometaša, zajedničkom životu, njihovom prvom romantičnom putovanju te o majčinstvu

Ivana GugićIvana Gugić i Domagoj Vida u vezi su godinu i pol dana te uživaju u svojoj ljubavi. Iako Ivana obožava modne piste i ponosna je na titulu Kraljice Hrvatske, ipak je ljubav prema nogometašu stavila ispred krune i karijere.

Zaljubljena

– U svibnju će biti godina dana kako sam Kraljica Hrvatske i moram reći da je to jedno lijepo iskustvo, iako smatram da nisam iskoristila sve svoje prilike koje sam imala, ali sam odabrala drugi smjer, tako da mi nije žao. Između krune i ljubavi, izabrala sam ljubav. To je bila spontana odluka jer kad sam postala Kraljica Hrvatske bila sam jako zaljubljena i ništa mi drugo nije bilo važno. Uživam u ljubavi, lijepo mi je – rekla je lijepa Ivana ekskluzivno  za portal Scena.hr.

Ivana GugićRomantično putovanje

Kraljica Hrvatske jučer je bila dio žirija na Modelu godine u zagrebačkom klubu, a svojom ljepotom je plijenila pažnju. Ivana kaže kako je s Domagojem provela sedam romantičnih dana na odmoru u Parizu, a to im je bilo prvo zajedničko putovanje.
– Tako da smo u Parizu proslavili moj rođendan i dočekali 2015. godinu – otkrila je Kraljica Hrvatske. Ivana i Domagoj žive zajedno i odlično se slažu.
– Počela sam kuhati. Imam jedno jelo koje kuham i već je Domagoj rekao da moram naučiti kuhati i neko drugo jelo  – uz osmijeh je kazala Ivana.

Vjenčanje i majčinstvo

Kraljica Hrvatske jedva čeka da postane gospođa Vida. Ivana i Domagoj ove godine planiraju vjenčanje.
– Kao mala sam maštala o velikom vjenčanju s puno ljudi jer sam mislila da su mi svi prijatelji, a sad razmišljam da bi moje vjenčanje bilo negdje izvan Hrvatske, na nekoj plaži u krugu obitelji i najdražih prijatelja – istaknula je Ivana te dodaje kako se raduje majčinstvu.
– Mi smo već razgovarali o djeci nakon mjesec dana veze. Želimo imati puno djece, ali kad se dogodi bit ćemo sretni. Već imamo imena i za curicu i za dečka – veselo je otkrila Ivana.

Foto: Scena.hr