fbpx

Tina: U utakmici s Brazilom pokazat ćemo vatreno srce!

Predviđa…

To će biti teška utakmica, ali odigrat ćemo neriješeno, kazala je lijepa voditeljica

Tina Katanić se veseli što će biti dio HRT-ove ekipe koja prati Svjetsko nogometno prvenstvo. Lijepa voditeljica dobila je svoju zabavnu rubriku koja će ići u sklopu emisija prije i nakon utakmica.
Tina– Moje pripreme za emisiju su puno lakše nego pripreme naše reprezentacije. Jutro počinjem tako što čitam sve vijesti iz sportskih rubrika, zatim s prijateljima i kolegama komentiram aktualnosti te odlazim na govorne vježbe. I stalno sam u kockastom dresu – otkrila je lijepa Tina za portal Scena.hr. Tina je, kaže, jako uzbuđena jer će prvi put u životu Svjetsko prvenstvo pratiti u studiju HRT-a.
– Utakmica s Brazilom će biti teška, mislim da će biti puno golova, a predviđam da ćemo odigrati neriješeno. Dečki će pokazati na travnjaku koliko veliko i vatreno srce imamo – kazala je. Tini se sviđa kako izbornik Niko Kovač vodi našu reprezentaciju.
– Sviđa mi se taj stav – red, rad i disciplina – naglasila je. Tina će svim srcem navijati za našu reprezentaciju.
– Žene koje ne prate nogomet neka se pobrinu za dobru atmosferu, roštilj i prigodne rekvizite. A mi koje volimo nogomet, ćemo pokazati kako se navija jer to je više od nogometa. To je naše jedno veliko vatreno srce – rekla je.

Foto: Press/arhiva