Jelena Veljača: Nisam sklona modnom eksperimentiranju
By Gordana Malašić Lazić On 29 ruj., 2017 At 02:54 PM | Categorized As LifeStyle, Moda, Naslovnica, Vijesti | With 0 Comments

Moda…

Lijepa scenaristica i glumica za portal Scena.hr otkriva zašto obožava modnu marku Max Mara

Jelena VeljačaJelena VeljačaJučer je u Zagrebu predstavljena nova lifestyle Couture Capsulle kolekcija Weekend za jesen/ zimu 2017. Kolekcija je namijenjena za samosvjesne Max Mara žene, a jedna od takvih žena je definitivno Jelena Veljača. Scenaristica i glumica obožava modnu marku Max Mara zbog visoke kvalitete materijala.
– Imam neke njihove komade koji traju stvarno dugo, sad govorimo o desetljećima. Ovdje ima stvari koje možeš prenositi i na generacije – naglasila je lijepa Jelena za portal Scena.hr. Jelena je jedna od žena s najviše stila i osjećaja za modu u Hrvatskoj. Voli klasičan stil i baš zato joj odgovara Max Mara.

Jelena Veljača, Tatjana Jurić

– Više nemam vremena za pratiti modne trendove, iako sam zapravo uvijek bila vjerna tom nekom klasičnom stilu. Nisam nešto sklona modnom eksperimentiranju. Ako je moja kći naslijedila taj gen, onda će u mom ormaru biti puno zanimljivih stvari za nju, a ako bude više trend pratiteljica, tada će se teško razveseliti – otkrila je Jelena.
A kako je bilo na predstavljanju nove kolekcije pogledajte na linku.

Foto: Scena.hr

comment closed