fbpx

Tina Katanić, Bulić i Robert Knjaz HRT-ova pojačanja za SP!

Ležerno…

Tina je dobila svoju zabavnu rubriku, Luka je pripremio šaljive obrade pjesama, a Robert se bavi navijačima

Robert Knjaz– Imat ću svoju rubriku koja će ići u sklopu emisija prije i poslije utakmica, za sada ne mogu previše otkrivati, no riječ je o jednom zabavnijem, ležernijem pristupu. To će biti jedna zabavna točka u programu, gledateljima sigurno neće biti dosadno jer će biti dosta interakcije sa njima. Veselim se sudjelovanju, to mi je jedan novi izazov, jako sam motivirana i već se sada pripremam, svaki dan čitam sportske novine i 300 sam posto u tome – rekla je Tina Katanić koja se pridružila HRT-ovoj ekipi zaduženoj za praćenje Svjetskog nogometnog prvenstva koje počinje već slijedećeg tjedna. Osim Tine, još dva poznata imena će ovaj važan sportski događaj pratiti iz nešto ležernijeg ugla.
Na malim ekranima tako ćemo pored analiza utakmica i ostalih ozbiljnih tema moći vidjeti koje nam je  obrade poznatih pjesama pripremio Luka Bulić.
– Pripremit ću deset šaljivih obrada svima poznatih pjesama, a na temu nogometa i Svjetskog prvenstva. Bit će duhovito i zabavno i nadam se da ćemo imati i pokoji hit – rekao je Luka. A navijačima će se baviti  Robert Knjaz.
– Zadužen sam za  kratke sličice navijača, prošli puta sam radio portrete igrača, a ovaj put prikazat ću navijače. Neki od njih bili su na svim prvenstvima, a jedan od njih ne pije alkohol pa želim pokazati da je i to moguće. Također, vidjet ćemo i najgolove, najljepše dresove, najbolje frizure, radi se o kratkim i zabavnim formama – rekao je Knjaz.
Troje poznatih lica na malim ekranima gledat ćemo u emisijama koje će se emitirati prije i poslije utakmica. Prva utakmica SP-a 2014. na rasporedu je idući četvrtak, 12. lipnja u 22 sata kad Hrvatska otvara protiv Brazila.

Foto: Press