fbpx

U Svlačionici Roberta Knjaza gost Željko Orešković Macola!

Prva emisija…

Svlacionica Roberta KnjazaPrije više od desetljeća kroz dobro poznatu ‘SvlačionicuRoberta Knjaza prošle su, predstavile se i razotkrile svoje tajne mnoge osobe iz javnog života. Među njima su bili Ivo Gregurević, Toni Kukoč, Goran Višnjić, Anthony Maglica, Janica Kostelić, Goran Ivanišević i mnogi drugi od kojih je ljubopitivi Knjaz uspio izmamiti mnogo zanimljivosti, anegdota i svega onoga što ih je učinilo takvimaRobert Knjaz kakvi jesu i zbog čega su postali upravo to što jesu.
Od 10. ožujka u novoj ‘Svlačionici’ Robert će nam ‘servirati’ osobe iz javnog života, ali i one manje poznate, no jednako uspješne u onome što rade. Bit će među njima ugostitelja, svećenika, znanstvenika i umjetnika, stoga, možete biti sigurni kako dobrih priča neće nedostajati.
Robert KnjazU prvoj emisiji ugostit će Željka Oreškovića Macolu, bivšeg autoprijevoznika koji je izgradio svoje carstvo u srcu Korenice i pretvorio ga u obiteljski posao s više od 200 zaposlenika. Kroz dosjetke i zagonetke te nizove brzopoteznih pitanja Robert će doznati kakav je bio Macolin put od trnja do zvijezda, što ga je motiviralo, gdje se vidi za pet godina, kakve pustolovine ima skrivene u rukavu te krije li se meka duša iza neobičnog nadimka.
Stoga, ne propustite ‘Svlačionicu’ 10. ožujka u 20 sati na Drugom programu HTV-a.

Foto: Press