fbpx

Dokumentarna serija Osjećaji autora Roberta Knjaza

Osjećaji

U nedjelju, 16. siječnja 2022. godine na programu HRT – HTV1 s početkom u 20.45 sati, na programu je dokumentarna serija Osjećaji.

Osjećaji

S HRT-a širi se uzbudljiva vijest, stiže nam emisija o osjećaja šest! Nova zabavna i poučna dokumentarna serija Osjećaji autora Roberta Knjaza bavi se našim svakodnevnim životnim suputnicima: srećom, tugom, ljubavi, mržnjom, strahom i ljutnjom.

Osjećaji

Bilo virtualno, bilo fizički posjećujemo različite zemlje kako bismo otkrili kako emocije oblikuju različite kulture. Osjećaje raskrinkavaju domaći i svjetski stručnjaci, među njima i profesor za plakanje iz Japana, kao i Etiopljanin – svjetski rekorder u najdužem smijanju.

Osjećaji

Otkrijte zašto ljubav iskazujemo sočnim poljupcima, a ljutnju sočnim psovkama. Otkrijte koja je razlika između depresije i tuge te kako izgledaju najveseliji svjetski pogrebi. Saznajte kako izgleda sretni životni stil Skandinavaca te zašto internet najsretnijim čovjekom na svijetu proglašava – Hrvata.

Razgovaramo s čovjekom koji ne osjeća baš nikakav strah te sa stanovnicima Ruande koji, nakon genocida, ne osjećaju nikakvu mržnju. Upoznajući osjećaje, upoznajte sami sebe i naučite upravljati svojim emocijama.

O, čemeru! O, tugo! Nećete još dugo! Mlado i staro plače od sreće, nek’ bujica osjećaja s HRT-a poteče – poručuju s HRT-a.

1. epizoda

Saznajemo ima li života bez straha te kako u nama nastaje ova najjača ljudska emocija. Otkrivamo koji strah paralizira čak tri milijuna Japanaca. Razgovaramo s jedinim čovjekom na svijetu koji ne osjeća baš nikakav strah.

Istražujemo može li strah čovjeka pretvoriti u Hulka te kako žive ljudi s neugodnim fobijama. O kaskaderima, paucima i zebrinom poučku gledaj u prvoj epizodi Osjećaja. Samo hrabro!

Epizoda (broj): 1.
Epizoda (naslov): Strah
Autor: Robert Knjaz
Produkcija: Sirovina i sinovi d.o.o.
Urednik: Tomislav Mršić

Foto: Press – HRT – Osjećaji