fbpx

Grmoja se bacio s mosta: Skok u bolju budućnost

MOST…

Nikola Grmoja– Predizbornu kampanju dovršio sam hrabrim potezom – izveo sam bungee jump skok kako bi još jednom prije izbora naglasio najvažniju poruku, a to je skok u bolju budućnost – napisao je Nikola Grmoja uz video koji je objavio na društvenoj mreži.
Zadnjeg dana kampanje kandidat Mosta za župana Dubrovačko-neretvanske županije, Nikola Grmoja, skočio je s Dubrovačkog mosta te izveo hrabri bungee jumping i tako pozvao birače da izađu na birališta.
– Pozvao sam sve birače koji u drugom krugu imaju priliku svojim glasom napraviti jednako veliki skok, umjesto pasivne i nekompetentne vlasti izabrati nove i ambiciozne političare s programom, da se usude odabrati budućnost razvoja i napretka – napisao je Grmoja.
– Vukovarsko-srijemska Tomislav Panenić, Vinkovci Darko Posarić, Splitsko-dalmatinska Miro Bulj, Metković Katarina Ujdur, gradonačelnica Metkovića, Dubrovačko-neretvanska ja – ako preživim. Odvažite se, izađite na izbore! – zaključio je objavu Grmoja. A kako je skok u bolju budućnost izgledao, pogledajte u videu.

Foto: Nikola Grmoja društvena mreža
Video:

BUNGEE SKOKOM S DUBROVAČKOG MOSTA SIMBOLIČNO SAM POKAZAO SPREMNOST ZA ODVAŽNE POTEZEGRMOJA POZVAO GRAĐANE DA SVOJIM GLASOM SKOČE U BOLJU BUDUĆNOSTPredizbornu kampanju dovršio sam hrabrim potezom – izveo sam bungee jump skok kako bi još jednom prije izbora naglasio najvažniju poruku, a to je skok u bolju budućnost.Pozvao sam sve birače koji u drugom krugu imaju priliku svojim glasom napraviti jednako veliki skok, umjesto pasivne i nekompetentne vlasti izabrati nove i ambiciozne političare s programom, da se usude odabrati budućnost razvoja i napretka.„Vukovarsko-srijemska Tomislav Panenić, Vinkovci Darko Posarić, Splitsko-dalmatinska Miro Bulj, Metković Katarina Ujdur, gradonačelnica Metkovića, Dubrovačko-neretvanska ja – ako preživim. Odvažite se, izađite na izbore!“

Objavljuje Nikola Grmoja u Petak, 2. lipnja 2017.