fbpx

Lucija Grmuša je Queen of Croatia: Oduševljena sam!

Izbor ljepote…

Fotogalerija

Mislim da za svjetski izbor imam puno prednosti, a mane ću do svjetskog izbora pretvoriti u prednosti, rekla je Lucija za portal Scena.hr

Lucija GrmušaLucija Grmuša, Ante DaboStudentica Lucija Grmuša iz Sesveta je izabrana za Queen of Croatia for  Queen of  the World. Izbor ljepote održao se na Pagu.
– Iznenađena sam i oduševljena, to je nešto predivno. Nisam očekivala pobjedu jer je bilo puno prekrasnih djevojaka i nisam smatrala da sam među favoritima – rekla je lijepa Lucija za portal Scena.hr. Krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Ivana Gugić. Lucija će predstavljati  Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote.
– Mislim da za svjetski izbor imam puno prednosti, a mane ću do svjetskog izbora pretvoriti u prednosti. Za estetske zahvate Lucija Grmušaneće biti vremena jer je svjetski izbor za dva mjeseca, tako da ću se više psihički pripremati. Vjerujem da ću dostojno predstaviti Hrvatsku jer sam poduzetna i organizirana  – rekla je. Loreta Anđelić  je izabrana za kraljicu fotogeničnosti, prva princeza je Lara Krizmanić, a druga princeza je Martina Vujić. Voditeljice izbora bile su Hana Tabaković, bivša Queen of Croatia Kristina Bralo te Model godine Ana Batarelo. Nastupili su Mladen Burnać, Amir Kazić Leo Lucija Grmušai Giuliano te lijepa glazbenica Pamela Ramljak. A zapjevala je i voditeljica Vjekoslava Bach. Sementa Rajhard i Maja Lena Lopatny bile su gošće izbora.

Foto: Prisk
Fotogalerija: [nggallery id=558]