fbpx

Stephan Lupino: Novogodišnja čestitka iz Tajlanda!

Lupinizam…

Ekskluzivno:

Umjetnik je ovih dana napravio nove skice, a Lupino ih ekskluzivno predstavlja samo za čitatelje portala Scena.hr

Stephan LupinoStephan Lupino– Sve naj naj svim čitateljima i čitateljicama te obožavateljima naj naj portala Scena.hr u novoj 2015. godini s Phuketa Tajland – rekao je Stephan Lupino.
Naš najpoznatiji umjetnik i svjetski fotograf Stephan Lupino već tradicionalno novu 2015. godinu je dočekao na Tajlandu. Na Phuketu Stephan provodi umjetnički odmor gdje pronalazi i inspiraciju za nove skulpture. Ova godina mu je bila intenzivna jer je svoje umjetničke radove izložio u najpoznatijim svjetskim galerijama, a od umjetničkih krugova za svoj smjer Lupinizam dobio je odlične kritike.
– Nova 2015. godina za mene će biti velika prekretnica za izlaz na internacionalnu scenu, a i Hrvati će konačno vidjeti što zapravo Lupinizam jest. Za Noć muzeja 28. siječnja otvara se stalna postava u muzeju i dvorcu Veliki Tabor, a tijekom godine ću imati i nekoliko izložba diljem Stephan LupinoHrvatske, kao i u Makedoniji, Sloveniji te u ostalim zemljama regije – naglasio je Stephan.
Dodaje kako je na Tajlandu ovih dana dobio i inspiracije te je napravio nove skice i crteže za nove skulpture, a Stephan Lupino ih prvi put ekskluzivno predstavlja samo za čitatelje portala Scena.hr i svoje obožavatelje te ljubitelje umjetnosti.

Foto: Stephan Lupino privatni album