fbpx

Stephan Lupino: Franka je moja nova muza!

Lupinizam…

Spojila nas je energija, u istom smo 5 elementu načina razmišljanja, rekla Franka

Stephan LupinoEkskluzivno portal Scena.hr donosi fotografije koje je snimio naš najpoznatiji fotograf Stephan Lupino. Djevojka Franka je oduševila Lupina te je fotograf odlučio fotoobjektivom zabilježiti njezinu ljepotu.
– Budući da mi fotografija nije više na prvom mjestu jer sam prezauzet sa svojom umjetnošću i pripremam izložbe za Ameriku, pa rijetko snimam, pristao sam zbog Frankina načina razmišljanja i poimanja mog stila Lupinizma. Nije mi žao, volim nešto novo, drugačije i revolucionarno te mi je dosta uštogljenih, plastičnih, zategnutih modela, a Franka je potpuno drugačija i ima moderan izgled te moderno razmišljanje – pojasnio je Lupino ekskluzivno za portal Scena.hr.
Franka je uživala dok ju je Lupino snimao na atraktivnim lokacijama u Zadru. Potpuno gola, bez problema i s punim povjerenjem se prepustila vrsnom fotografu na snimanju novog editorijala za Playboy. Drago joj je što je Lupinova muza.
– Upoznala sam Lupinovu umjetnost kroz medije i posebno me privukao stil Lupinizam,jer ima energiju koja je slična mojoj. Kad sam ga upoznala to se i potvrdilo tako da me je pristao snimati jer smo u istom 5 elementu načina razmišljanja – rekla Franka.

Foto: Privatni album Stephan Lupino – Playboy
Fotogalerija: [nggallery id=457]