fbpx

Stephan Lupino: Igrači su igrali kao curice i primadone!

Ekskluzivno…

Svu krivicu stavljaju na izbornika Kovača, a ja mislim da su krivi igrači, kaže Stephan

Stephan Lupino– Potpuno sam isključen iz hrvatskog ‘jet-seta’ i polusvijeta te sam posvetio svoj rad i sebe internacionalnoj karijeri – otkrio je ekskluzivno Stephan Lupino u razgovoru za portal Scena.hr.
Stephan Lupino trenutno dovršava slike iz opusa ‘Lupinzma’ za izložbu koja će se održati krajem godine u Floridi. Na izložbi će biti izložene i skulpture, a novu skulpturu ‘Devotion’ trenutno završava i ona je spremna za odljev u bronci krajem mjeseca. Stephan je kratko prokomentirao i poraz naše reprezentacije na Svjetskom prvenstvu.
– Baš smo banana. Daš narodu kruha i pive i cijela država se stavi u šahovnice, a ‘gladijatori’ su nam ‘mlakonje’ koji samo misle o novcima i briga ih za ispaćeni narod. Sad svu krivicu stavljaju na izbornika Kovača, a ja mislim da su krivi igrači jer nisu izgarali i dovoljno se borili jer su primadone i curice, a mi papci što podržavamo takvu reprezentaciju – zaključio je Stephan.

Stephan LupinoNove skulpture Petog elementa iz željeza obujma prosjeka 2,5 metara i novi crtež 160/110cm kombinacija ulja i akrila na platnu iz ‘Lupinizma’

Foto: Privatni album