fbpx

Music pub: Počinje dodjela nagrada za najbolja glazbena ostvarenja

Zagreb…

U ponedjeljak, 7. siječnja na Drugom programu Hrvatskog radija počinje dodjela glazbenih nagrada Music pub

Music pub, Zlatko TurkaljMusic pub je najstarija domaća godišnja glazbena nagrada koja se za najbolja glazbena ostvarenja dodjeljuje još od 1992. godine. Kroz dvije emisije, 7. i 14. siječnja 2019. godine, doznat ćemo tko su dobitnici u sljedećim kategorijama: pjevač godine, pjevačica godine, grupa godine; potom album, pjesma i hit godine, te kantautor godine. Najbolji mladi pjevač i pjevačica osvojit će nagradu ‘Moj prvi Music pub’ – poručuju s HRT-a.
Dodjela glazbene nagrade ‘Music pub‘ počinje idućega tjedna u istoimenim emisijama autora i voditelja Zlatka Turkalja Turkija na Drugome programu Hrvatskoga radija. Podsjećamo da od 2016. nagrada za najboljeg pjevača nosi naziv ‘Oliver Dragojević‘. A od 2017. godine priznanje za najbolju pjevačicu nosi ime Tereze Kesovije.
– Prilikom odabira najboljih u svakoj kategoriji, najvažniji kriteriji su nastupi i prezentacija na Drugome programu Hrvatskoga radija, zatim koncertni i festivalski nastupi, diskografska aktivnost, te uspjeh na službenoj top listi Hrvatskoga radija – poručuju s HRT-a.
Emisije Music pub-a možete slušati svakoga ponedjeljka na Drugome programu Hrvatskoga radija od 14 do 16 sati.

Foto: Press