fbpx

Marijan Kustić: Metković je važan nogometni i sportski grad

Ulaganje u infrastrukturu među glavnim je strateškim odrednicama HNS-a, rekao je Marijan Kustić

– Iznova naglašavamo kako je ulaganje u infrastrukturu među glavnim strateškim odrednicama HNS-a te me istinski raduje kada god otvorimo još jedan novi travnjak.

Marijan Kustić

Metković je važan nogometni i sportski grad, grad koji nam je dao puno velikih nogometaša i reprezentativce poput Srne, Štimca ili Petkovića, kao i velike sportske djelatnike poput Ante Pavlovića ili Ante Martinca.

Zato smo ponosni što smo i ovdje u Metkoviću, u suradnji s gradom, stvorili preduvjete za kvalitetan rad mladih nogometaša i nogometašica. Zahvaljujem gradonačelniku Milanu na suradnji u ovom projektu i želim puno uspjeha metkovskom nogometu u budućnosti – izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, u utorak je u Metkoviću svečano predao na korištenje novi pomoćni teren s umjetnom travom gradonačelniku Metkovića Daliboru Milanu.

Hrvatski nogometni savez financirao je nabavu, dopremu i postavljanje umjetne trave na pomoćnom igralištu stadiona u Metkoviću, dok je grad financirao pripremne radove.

Na svečanoj primopredaji su uz predsjednika Kustića ispred HNS-a prisustvovali dopredsjednik Mario Smodlaka, predsjednik ŽNS-a dubrovačko-neretvanske županije Blaž Pezo i voditeljica infrastrukture Andrea Dokuš.

Uz gradonačelnika Metkovića, Dalibora Milana, na svečanoj primopredaji sudjelovali su Stanko Vidović (predsjednik ŽNK Neretva), Damir Jerković (predsjednik NK Neretva) i Ivica Kaleb (predsjednik ONK Metković) te Ante Zovko (Ustanova za kulturu i sport).

Foto: Press – HNS