fbpx

Olga Pakalović: U Dizmovo dolazi Žana, u potpuno novom žanru

To je nekakav par spletkaroša, koji se super zabavljaju, rekla je Olga Pakalović

Zavrzlame prepune humora u seriji Dar Mar učinila je još urnebesnijima odlična Olga Pakalović u ulozi Žane, bivše bankarice koja je pljačkala svoje klijente i ljubavnice lopova Dugog.

Olga Pakalović

– Dolazi Žana, u potpuno novom žanru. Ona je u paru s Dugim, to je nekakav par spletkaroša, koji su simpa i super se zabavljaju – opisala je glumica Olga Pakalović svoju novu ulogu z humorističnoj seriji Nove TV.

Olga Pakalović

Puna života i uvijek spremna za zabavu, Žana (Olga Pakalović) je slična Dugome po tome što uvijek stavlja sebe na prvo mjesto, a nije joj strano ni otuđivanje onoga što nije njezino. Ova simpatična kradljivica potrudit će se da Dugom, ali i ostalim članovima male lopovske organizacije ne bude dosadno.

Žanu u šarmantno i živopisno mjesto Dizmovo dolazi Dugome u kuću te ostaje zatečena. Ona naime, dolazi misleći da će u kući Dugoga pronaći neku drugu ljubavnicu, a umjesto toga ondje je zatekla otetog policajca Željka.

Žana motivira Dugog, Željka i Anđelu da budu veseli i organizira roštilj te istovremeno pokušava spojiti Anđelu i Željka usprkos molbama Dugog da se ne petlja u to.

Nakon lijepo provedenog dana, Dugi je ipak zabrinut jer ne može zaboraviti da ih Crni i dalje traži, a Žana mu kaže da možda ima rješenje…

Hoće li Žana, jednako sklona lopovlucima poput Dugoga pomrsiti njegove planove ili će mu biti od pomoći, tek ćemo vidjeti.

Foto: Press