fbpx

Maja Šuput: Guza mi se podigla tri centimetra i sad nosim mini gaćice!

Maja Šuput

– Ljeto ću provesti radno. I tako svake godine. Putujem s ljetne destinacije na ljetnu destinaciju – rekla je za portal Scena.hr Maja Šuput. Pjevačica radi na novom albumu koji će izaći krajem kolovoza.

– Izaći će u pravo vrijeme. Kad ljudi još malo poslušaju moj sadašnji aktualni hit ‘Nek’ ti bude krivo‘ koji je odlično prošao kod publike – istaknula je. Maja teško podnosi velike vrućine. I najviše boravi u prostorijama s klimom.

– Kako sam prošle godine imala sunčanicu, koje se jako bojim, više nigdje ne idem bez šešira. Ne bih si više priuštila to negativno iskustvo. I svakako volim biti u bazenu kupajući se i plivajući – naglasila je atraktivna pjevačica. Maja je za portal Scena.hr otkrila zašto izgleda bolje no ikad, a dala je i nekoliko savjeta našim čitateljicama.

Maja Suput_3

– Ove godine sam po prvi puta otkrila pravu stvar za savršen izgled – Oxyfat aparat u Beauty centru Božica. Savršen je! Napokon imam uski struk, a guza mi se tri centimetra podigla. Tako da ove godine napokon mogu nositi ‘ultramini’ gaćice. Preporučam to svim damama jer sam stvarno probala puno aparata, a sad sam prvi puta napokon zadovoljna rezultatom.Velika prednost je i to što samo ležiš i ništa ne radiš. Aparat odradi sve umjesto tebe – objasnila je. Maja se potpuno pripremila za ljeto. Ima dugu kosu jer je u salonu Renata stavila ekstenzije, a za zavodljiv pogled s plaže zaslužne su ekstenzije za trepavice. Maja je jako zadovoljna svojim izgledom.