fbpx

Farma More i Maslina: Šok i nevjerica prvo jutro na farmi

Tko prvi napušta show Farma More i Maslina?

Prvo jutro za farmere u showu Farma More i Maslina započelo je poprilično kaotično. S obzirom na to da su se družili do kasno u noć, većina ih se probudila mrzovoljna i nenaspavana. No, što su uživali – uživali su, jer s radovima na farmi se mora krenuti. Gazdarica Sanja okupila je farmere i počela dijeliti zadatke. Dok su svi bez ikakvog prigovora prihvatili zadatke, farmer Jani povukao se u sobu kazavši kako mu treba odmor jer ga boli rame od veslanja prethodnog dana, a spomenuo je i kako ga farmeri žele otrovati.

Farma

– Jučer prilikom veslanja, ova stara ozljeda me boli, cijelu noć nisam spavao – kazao je Jani i zatražio liječničku pomoć koja je odmah stigla na imanje i pregledala ga.
– Pacijent je navodio da ima bolove u lijevom ramenu i u trbuhu oko pupka. Navodi da ga se hoće trovati, zahtjeva hitnu, vađenje testosterona – otkrila je liječnica i zaključila: ”Nakon anamneze i fizikalnog pregleda otkrila sam da se ne radi o nikakvoj fizičkoj boli, možda blaga interkostalna bol, blaga nategnutost mišića zbog jučerašnje aktivnosti”

Farma

Gazdarica Sanja odlučila je biti blagonaklona i dopustiti mu da kvalitetno odmori ne bi li se mogao pridružiti ostalima u izvršavanju farmerskih zadataka.
– Gledam na to da je to sve igra. Nećemo moći funkcionirati s ljudima koji ne mogu raditi – zabrinuta je gazdarica.
U prethodnoj epizodi vidjeli smo dolazak Mije i Frane u kasnovečernjim satima kada su farmerima priopćili da će netko od njih morati već napustiti show, a tko je najslabija karika – odlučit će gazdarica. Tko prvi napušta show te što će biti s Janijem, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme!

Foto: Press