fbpx

Andrew Zimmern otkrio svijetu bizarnu hranu Dalmacije!

Travel…

Andrew ZimmernNa Travel Channelu 12. travnja 2016. godine s početkom u 22,00 sata Andrew Zimmern otkriva bizarnu hranu Dalmacije. Andrew, poznati kuhar koji se proslavio serijalom ‘Bizarna hrana‘, prošle je godine boravio u Hrvatskoj i snimao epizodu za novu sezonu serije. Čime su ga uspjeli iznenaditi u Dalmaciji i zaleđu? Pečeni puhovi i vitalac, soparnik i žabe, hobotnica i juha od kamena samo su neka od jela koja će Andrew Andrew ZimmernZimmern sutra u 22,00 sata predstaviti svijetu na najpoznatijem televizijskom kanalu posvećenom putovanjima, Travel Channelu.
Nedugo nakon boravka u Hrvatskoj Andrew Zimmern je dao intervju za FOX News i Hrvatsku opisao kao jedno od najboljih odredišta, zemlju u kojoj ono što izvadite iz mora možete odmah pojesti, što zbog zagađenja više nije slučaj u drugim medi­teranskim zemljama.
Osim u Hrvatskoj, nova sezona serije snimana je u Francuskoj, Philadelphiji i Gvatemali, gdje je probao bikove testise i oposuma. Bizarna hrana s Andrewom Zimmernom prikazuje se utorkom u 22,00 sata na Travel Channelu.

Foto: Press