fbpx

Valentina Kuzmić postigla veliki uspjeh u Londonu!

Valentina KuzmicValentina Kuzmić je u kampanji ovogodišnjeg Schwarzkopf Cro A Portera. Dizajneri obožavaju njezine crte lice, prirodnu crvenu kosu i pjegice. U Londonu tu boju kose nazivaju ‘jagodasto plava’. Lijepa Valentina trenutno radi i živi u Londonu. Nosila je revije na London Fashion Weeku Corrie Nielsen, Georgina Harley Smith, Lia Syn, Anton Belinskiy i LULU Liu. A portal Scena.hr ekskluzivno otkriva sve o ovoj lijepoj i uspješnoj manekenki.

Scena: U kampanji ste Schwarzkopf Cro A Portera, koliko vam to znači?
Kampanja za Cro-a-Porter je za mene velika stvar. Puno mi znači i jako sam ponosna na sebe. Drago mi je da je Viktor Drago odabrao mene da predstavljam novu sezonu najvećeg modnog događaja u Hrvatskoj.

Valentina KuzmicScena: S koliko godina ste krenuli u modnu industriju?
S modelingom sam počela s 16 godina.

Scena: Kako je izgledala vaša prva šetnja po modnoj pisti, je li vas bilo strah?
Moja prva revija je bila za Xenia design. Sjećam se samo da sam bila presretna, uzbuđena i nervozna.

Scena: Radite u Londonu, recite nam više o životu tamo?
Radim u Londonu i život ovdje je pun događaja. Nikad nije dosadno. Svaki dan mi je kompletno ispunjen. Živim s modelima. Dijelimo divan stan u istočnom dijelu Londona. U blizini imamo prekrasnu šumu i park gdje vježbam i uživam u svježem zraku.

Scena: Kako je došlo do suradnje s inozemstvom?
Moja agentica Tihana Harapin Zalepugin u suradnji s Jelenom Ivanović iz agencije Model Scouting Office. Upoznala me tada s Jelenom i onda smo počeli raditi na tome da odem u inozemstvo. Tako da sam prvi puta otišla u London 20. lipnja ove godine. Ovdje sam u agenciji First Model Managment i ovo mi je trenutno drugi posjet Londonu.

Valentina KuzmicScena: S kime ste surađivali?
Ovdje sam radila za Grazia UK magazin, L`Oreal, Imats make up, nosila sam pet revija na London Fashion Weeku Corrie Nielsen, Georgina Harley Smith, Lia Syn, Anton Belinskiy i LULU Liu.

Scena: Koliko se razlikuju agencije u inozemstvu od agencija u Hrvatskoj?
Razlikujemo se jedino po tome što je ovdje modeling stvaran posao, a ne samo hobi.

Scena: S kojim manekenkama se najviše družite?
Uvijek je najlakše steći prijateljstvo s djevojkama s kojima živim, tako i sada najviše vremena provodim s njima. Trenutno dijelim stan s djevojkama iz Poljske i Slovačke.

Scena: Je li tamo stroži režim prehrane?
Ja sam veliki obožavatelj hrane i volim kuhati. Zato mogu biti zahvalna dobrim genima koji mi pomažu održati vitko tijelo. Ovdje ponekad, a posebno za vrijeme Fashion Weeka trebam puno energije da fizički mogu izdržati mnogo castinga i revija u jednom danu i zato mislim da je jako važno jesti dobru i kvalitetnu hranu.

Valentina KuzmicScena: Dizajneri vole vaše lice, je li to ključ uspjeha?
Model mora imati nešto posebno da bi se istaknuo. Ako smo sve iste, kako da dizajner odabere ili izdvoji jednu? Nikako! Trudim se uvijek biti u formi, naspavana i vesela, a to kod većine ljudi prolazi. Često obraćaju puno pažnje mojoj kosi, zanima ih je li prirodna.

Scena: Što je najvažnije za mladu ženu u inozemstvu?
Najvažnije je ostati čvrsto na zemlji i biti svoj.

Scena: Tko vam je najveća podrška u karijeri?

Obitelj i dečko. Bez njih bi bilo teško jer u početku sam trebala nekoga da mi stoji iza leđa i čeka ako padnem da me digne. A tu je naravno i Tihana kojoj mogu najviše zahvaliti što je vjerovala u mene i uvijek me je znala uputiti na pravi put i dati dobar savjet.

Scena: Bez čega ne možete zamisliti dan?
Bez zelenog čaja i čokolade.

Foto: Press Scena.hr/privatni album