fbpx

Silvestarsko izdanje emisije Kod nas doma

Kod nas doma

– Budite uz emisiju Kod nas doma, u petak 31. prosinca u 17.20 sati i dobro se zabavite! – poručuje to ekipa emisije Kod nas doma u sastavu: voditeljica Barbara Kolar, urednica Tamara Peras i redatelj emisije Zoran Nikolić.

Kod nas doma

HRT ova emisija Kod nas doma na Silvestrovo donosi dobro raspoloženje i odličnu glazbu! Marko Tolja, Zsa Zsa, Sandi i ekipa emisije, unatoč teškim vremenima, odlučili su kraj godine provesti u odličnom raspoloženju i pozvati gledatelje da zajedno zapjevaju svevremenske hitove.

Kod nas doma

Tako će se, kao odličan uvod u novogodišnju noć, čuti Ljubav za sve, O tebi ovisan, Ova ljubav, Milena, Vjeruj u ljubav i mnoge druge poznate i drage pjesme. Novinarka Mirna Dvoršćak donosi odlične prijedloge što odjenuti za doček Nove godine, a Staru godinu, bez obzira na to što se ova 2020. i nije baš nešto proslavila treba dostojno ispratiti odličnom trpezom. Za to se pobrinula Masterchefica Sabina Jalšić. Kako na blagdanski stol unijeti dozu glamura, pokazat će floristica i aranžerka Letizia Zadravec.

Foto: Press