fbpx

Marić: Idemo se potući za pobjedu!

Ovako su susret sa Splitom najavili trener Jovanović i Igor Marić

– Svaka utakmica nam je bitna i takav pristup imamo i ovoj utakmici. Jučer smo imali naporan posao protiv Zadra, no dečki se osjećaju fenomenalno, dobra je atmosfera u timu i idemo rasterećeni. Osjetio se malo pritisak protiv Zadra jer je bila bitna utakmica i igrali smo kući, bili smo u grču i to se vidjelo na terenu i zato kažem rasterećeni – rekao je Igor Marić.

– Apsolutno se idemo dolje potući i želimo pobijediti Split i uzvratiti im za poraze koje su nam nanijeli u sezoni. Pripremamo se kao za svaku utakmicu i nadam se pobjedi – zaključio je Marić.

Marić

Dan nakon pobjede nad Zadrom Cibosi putuju za Split gdje će u ponedjeljak u 20.00 sati na Gripama odigrati 30. kolo HT Premijer lige. Direktno iz Splita će nastaviti za Zadar gdje ih u srijedu u 16:00 sati očekuje abaligaška predstava.

Vukovi su u dobrom raspoloženju u 13.00 sati odradili posljednji trening prije polaska. Ostao je još ručak u klupskom restoranu kod tete Ivanke i polazak.

– Nije lako igrati puno utakmica u malom vremenskom razmaku, međutim, umor kao kategorija je nešto o čemu ne smijemo razmišljati niti se na to vaditi. Kako je nama tako je i drugima. Ako kažemo da smo umorni onda ćemo biti, ako kažemo da nismo nećemo. Zagovaramo taj stav. Pripremit ćemo se najbolje što možemo i nadam se da ćemo odigrati bolje nego jučer. Prije svega, da izgledamo bolje na terenu, lepršavije, opuštenije. Očekujem da ćemo doći u situaciju da uzmemo pobjedu – rekao je trener Jovanović.

Foto: Press KK Cibona