fbpx

Il Volo: Koncertu u Zagrebu se jako veselimo baš zato što je prvi

Zagreb…

Trio Il Volo na nastupu u zagrebačkoj Areni otpjevat će svoje najveće hitove kao i one posvećene Trima tenorima

Trio Il Volo– Na sceni smo deset godina, a karijeru smo započeli kao tinejdžeri. Iako smo sva trojica različiti i nismo se ranije poznavali, sad smo poput braće. Djelomično je i to tajna našeg uspjeha – složni su dečki iz Trio Il Volo, bariton Gianluca Ginoble te dva tenora Piero Barone i Ignazio Boschetto.
Malo više od tri tjedna ostalo je do koncertnog spektakla talijanskog trija Il Volo u zagrebačkoj Areni. Operni pop sastav, koji čine bariton Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23) u kratko vrijeme osvojio je obožavatelje širom svijeta. Strelovit uspon svrstao ih je u sam vrh glazbene industrije, a priliku za uživanje u njihovim maestralnim izvedbama sad će imati i hrvatska publika. Nedavno su završili turneju u Sjevernoj i Južnoj Americi, a 21. prosinca u organizaciji Star produkcije nastupit će u zagrebačkoj Areni.
Il Volo– Bit će to naš prvi koncert u Hrvatskoj i upravo zato što je prvi, jedva čekamo nastupiti u Areni. Nedavno smo posjetili Zagreb i moramo priznati da ste jako pristupačni i susretljivi. Bilo smo kratko ali boravak ondje ostao nam je u lijepom sjećanju – kažu iz Il Volo.
Iako ih uspoređuju s Tri tenora I takve usporedbe im laskaju, zapravo ih ne vole, jer žele biti jedinstveni. No njihov potencijal Il Volootkrio je jedan od Tri tenora, Plácido Domingo s kojim su radili na projektu Notte Magica. Riječ je o projektu koji je ujedno posveta originalnim Tenorima, Domingu, Carrerasu i Pavarottiju, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac. Il Volo je tako postao i prvi talijanski sastav koji je dobio dozvolu za obrade tih skladbi, a neke od njih ćemo čuti i na nadolazećem zagrebačkom koncertu.
Il Volo svjetski show odlučili su pokazati i hrvatskoj publici, a kako to zvuči uživo moći će se doživjeti 21. prosinca 2018. godine u Areni Zagreb.
Ulaznice po cijeni već od 220 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventim I na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Press