fbpx

FOTO: Atraktivne ljepotice u borbi za lentu Miss Supranational

Pag..

Hrvatska po prvi put bira predstavnicu Miss Supranational. Svjetski izbor prenosi 100 zemalja u direktnom prijenosu, a od iduće godine svjetski izbor će prenositi i Hrvatska. Finalni izbor uveličat će zvijezda Jasmin Stavros, otkrile su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić

Miss SupranationalHotel Luna Island na otoku Pagu ovih dana je najljepša destinacija mode i ljepote na Jadranu. Ljepotice iz cijele Hrvatske ovdje se pripremaju za finalni izbor Miss Supranational, koji će se održati 9. lipnja. Miss Supranational se prvi put održava u Hrvatskoj, a pobjednica će braniti naše boje 2. prosinca u Poljskoj. Na pripremama za finalnu večer vlada velika disciplina, ali uz opuštenu atmosferu, odličan ugođaj uz more i puno sunca. Djevojke imaju brojne obveze uz promociju otoka i modna snimanja. Vlasnice licence Miss Supranational su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić.
Kruna za Miss Supranational– Hrvatska po prvi put bira predstavnicu Miss Supranational koja će putovati na svjetski izbor. Ovdje se 15 djevojaka iz cijele Hrvatske bori za lentu Miss Supranational Hrvatske. Ovo je jedan od tri najjača svjetska izbora. Svjetski izbor prenosi 100 zemalja u direktnom prijenosu, a od iduće godine svjetski izbor će prenositi i Hrvatska. Imamo zaista puno lijepih djevojaka, i teško će biti izabrati najljepšu. Svjetski izbor traži standard, da su to visoke djevojke, tamne kose, s oblinama u manekenskim gabaritima. Mislimo da će Hrvatska imati pravu predstavnicu i da možemo ući u TOP 20 – naglasile su Sanja Bjedov Popović i Tamara Roglić. Sanja dodaje da će finalni izbor na Pagu uveličati zanimljiva glazbena imena, među njima su Jasmin Stavros i Lidija Bačić. Izbor će voditi  Hana Tabaković, Maja Lena Lopatny, Paula Jelinek i poznato televizijsko lice Davor Garić. Portal Scena.hr donosi dio atmosfere s priprema izbora Miss Supranational Hrvatska. Ljepotice su  snimile fotosession uz hotelski bazen te svoju ljepotu pokazale u kupaćim kostimima Pletix, predstavile su program za more Paleno, promovirale su sunčane naočale Prooptika, a preplanulu put imaju zahvaljujući preparatima St. Tropez.

Foto: Tomislav Beroš – Press Miss Supranational
Fotogalerija: [nggallery id=644]